Regal de 1 Echo Dot (3a generació) - Altaveu intel·ligent amb Alexa per Punt de Subministrament per a totes les noves contractacions anuals de gas, llum, Servigas o Servielectric en Naturgy Ibèria.  Oferta vàlida per a persones físiques que contractin abans del 31 de gener de 2020 o fins a esgotar existències de 10.000. 

Queden exclosos de la promoció els canvis de producte.

Per a accedir a la promoció és imprescindible proporcionar una adreça de correu electrònic en el moment de la contractació.

En realitzar-se l'activació dels productes contractats, el client rebrà via email un codi promocional per a l'adquisició del regal en el site de Amazon.  Els codis promocionals tenen validesa fins al 31 març de 2020, passada aquesta data els codis que no hagin estat utilitzats quedaran sense efecte.

En el cas de produir-se la baixa del servei contractat abans d'1 any, el client haurà de retornar el regal en bon estat de funcionament i en el seu embalatge original a Naturgy Ibèria mitjançant enviament postal. Els costos d'enviament correran a càrrec del client.