Què és i què fa Entreculturas?

La Fundació Entreculturas - Fe i Alegria és una ONG de Desenvolupament, que neix al Sud fa 55 anys, i creï en l'educació com a instrument de desenvolupament, transformació, canvi social i diàleg entre cultures. Desenvolupem projectes d'infraestructura educativa, dotació escolar, formació de docents, formació tècnica, educació a distància, i programes de Drets Humans i Educació per a la Pau. La nostra comptabilitat s'audita anualment per una empresa externa. Fundació Lleialtat, analitza i avala la nostra transparència en l'activitat. Les institucions donants controlen la destinació de les seves aportacions, i avaluen les nostres accions conjuntes. 

 
Projecte:
100 beques per a Estudiants de Secundària de Ruanda

Durant més de 14 anys, la població congolesa ha sofert les conseqüències de la guerra havent-se de refugiar a Ruanda. Des de llavors, Entreculturas ha donat suport i acompanyat a aquesta població en el sector de l'educació, des de la infantil a la secundària. El projecte que els presentem sol·licita fons per a atorgar beques a 100 alumnes i alumnes de manera que puguin finalitzar els seus estudis de secundària. Aquests cent joves amb edats compreses entre els 15 i els 17 anys es beneficiaran de les beques que s'atorgaran de manera equitativa entre nois i noies.

Cada beca anual per alumne té un cost de 255 euros. La beca cobreix el pagament de la taxa escolar, material escolar i despeses mèdiques.

Gràcies a aquestes beques els 100 joves podran acabar la secundària i tindran majors oportunitats en el mercat laboral.

Entreculturas necessita el teu recolzament per a portar l'educació a Ruanda! 

Pots col·laborar de dues formes: 1. Fent una transferència als comptes que Entreculturas ha habilitat:
  • Santander 0049 0496 83 2010200200
  • BBVA 0182 4000 62 0010008001

2. Donant els teus Euros Naturgy trucant al telèfon 900 100 251.
 

Demana la teva targeta ja!
 
Envia’ns-el a l’adreça següent: 
Santander Consumer, Mitjans de Pagament, Dept. Targeta Naturgy
Apartat núm. 615 FD
28080 Madrid