Passos per ser client nostre

Aquests són els passos i els terminis per fer el canvi de companyia d'energia

Canviar de comercialitzadora és molt senzill, una vegada hagis firmat un contracte amb Naturgy, ens encarreguem de fer tots els tràmits necessaris per fer efectiu el canvi de companyia.

Aquests són els passos per ser client
Canviar de comercialitzadora és molt senzill, una vegada hagis firmat un contracte amb Naturgy, ens encarreguem de fer tots els tràmits necessaris per fer efectiu el canvi de companyia.
 • Passos per ser client 1

  Dia 1. Firma i acceptació del contracte amb Naturgy

  Una vegada has firmat el contracte, s'inicia el procés de canvi de companyia.
 • Passos per ser client 2

  Abans de 30 dies. Ja ets client de Naturgy

  En el termini màxim d'un mes (1), rebràs una carta de benvinguda a la teva nova companyia.
 • Passos per ser client 3

  Factura de liquidació de la teva anterior companyia

  Una vegada ja ets client de Naturgy, rebràs la factura de liquidació de la teva companyia anterior. L'última lectura utilitzada per a la facturació de liquidació de l'anterior comercialitzadora "sempre" serà la de partida de la primera factura de Naturgy.
 • Passos per ser client 4

  Primera factura de Naturgy

  Abans de 30 dies (en cas de facturacions mensuals), o bé abans de 60 dies, en les facturacions bimestrals, rebràs la primera factura(2) de Naturgy.
 

 


Condicions de l'oferta
(*) Terminis mitjans estimats. | (1) A partir d'aquell moment rebràs la factura de liquidació de l'anterior companyia i la primera factura de la companyia actual, Naturgy. L'última lectura utilitzada per a la facturació de liquidació de la teva anterior comercialitzadora "sempre" serà la de partida per a la primera factura de Naturgy. | (2) Per als subministraments elèctrics amb cicle de lectura i facturació bimestral, la data de canvi serà en els 15 dies següents a la sol·licitud d'accés a la distribuïdora o quan correspongui segons el cicle de lectura. Per als subministraments amb cicle de lectura i facturació mensual, serà segons el cicle de lectura. Per a tarifes de gas 3.1, 3.2 i 3.3 la data de canvi coincidirà amb el dia 1, 11 o 21 de cada mes, i el distribuïdor haurà de seleccionar la data de canvi més pròxima a la de validació. La data de canvi per a tarifes 3.4 coincidirà amb el cicle de lectura que tingui el client.

 


Fitxers relacionats:

Condicions generals del contracte d'energies i serveis (PDF 58 kB)

 

Aquest lloc utilitza galetes pròpies i de tercers per personalitzar la teva navegació i analitzar la teva activitat al web amb objectius estadístics i per mostrar publicitat. Si hi continues navegant, considerem que n’acceptes l’ús.