gas&repartiment
Estalvia fins a un
20+10%

de calefacció amb gas&repartiment,
a la teva comunitat de veïns
Només fins al 31/06/2020!

El que és just és que paguis només pel gas que consumeixes

* Font: IDEA i AERCCA estima estalvis compresos entre el 30% i el 40% amb la incorporació de comptadors individuals de consum.

gas&repartiment


És una solució energètica que, a més de subministrar gas a la teva comunitat de veïns i fer el servei de repartiment de consums, ajuda a pagar els equips per efectuar un repartiment just del cost de la calefacció i/o ACS (Aigua Calenta Sanitària).

Per a això s’instal·len equips de repartiment de costos a cada habitatge que permeten comptabilitzar la quantitat a pagar de calefacció i/o ACS.Servei integral

 Subministrament de gas natural

 Ajuda a pagar els equips de repartiment en 2 o 3 anys, incloent ofertes molt competitives de packs (repartidor + vàlvula termostàtica + detentor)

 Servei de repartiment de costos

 Tramesa d’un informe de consums mensuals a cada veí

 Estudi i anàlisi dels termes fixos i variables que ha de reflectir cada informe


* Considerant repartidors de costos sense vàlvules termostàtiques en un habitatge amb 5 radiadors.
Contracte a 3 anys. Càlcul: (6,69 €/rad. (repartidor) + 3,92 €/rad. (servei)) x 5 rad./12 mesos + 21% IVA = 5,29 €/mes.

Més val ser previsor!

Avança’t a la futura normativa

Molt aviat serà obligatori per normativa europea la comptabilització individual de consums en calderes comunitàries. Avança’t amb gas&repartiment i beneficia’t de la campanya promocional del 10% de descompte; a més dels avantatges del servei, la teva comunitat estarà complint la normativa que serà vigent pròximament. 

Troba tota la informació 


Sol·licita qualsevol tipus d'informació relacionada amb la solució de gas&repartiment per a la teva comunitat. Estem a la teva disposició.      

 
Descarrega tota la informació de gas&repartiment 
Posa't en contacte:

Escríbenos

Per a més informació:
900 402 020

Aquest lloc utilitza galetes pròpies i de tercers per personalitzar la teva navegació i analitzar la teva activitat al web amb objectius estadístics i per mostrar publicitat. Si hi continues navegant, considerem que n’acceptes l’ús.