dominio https://www.naturgy.es:443/servlet/
hilo navegacion-->NO

El nostre compromís amb el medi ambient

Conscients de la importància de fer una gestió ambiental adequada i que preservi l'entorn, a Naturgy hem desenvolupat una cultura empresarial de respecte i sensibilització pel medi ambient que es trasllada als nostres empleats, clients, subministradors i a la societat en general.

El nostre compromís amb el medi ambient

 

El malbaratament dels recursos naturals i la incapacitat del medi d'assimilar tots els residus generats en els processos de producció i consum, són la causa principal de l'agreujament dels problemes mediambientals que ens afecten.

Sabies que...

 

A Gas Natural Fenosa compartim la preocupació social per aquesta problemàtica. Per això, desenvolupem les nostres activitats respectant l'entorn i fent un ús eficient dels recursos naturals que necessitem per satisfer la demanda energètica.

Citació

Fidels al nostre compromís amb el medi ambient, basem les nostres actuacions en els principis que estableix la nostra Política de Responsabilitat Corporativa en aquesta matèria.

Com?

  • Quantifiquem els impactes ambientals imputables a totes les activitats de la nostra cadena de valor.
  • Duem a terme diferents actuacions que tenen per objectiu potenciar la biodiversitat a l'entorn de les nostres instal·lacions.
  • Generem electricitat amb tecnologies baixes en carboni, principalment a través de cicles combinats de gas natural, cogeneracions i la promoció d'energies renovables madures.
  • Duem a terme actuacions concretes per reduir les emissions de gasos d'efecte hivernacle i compensar la nostra petjada de carboni.
  • Col·laborem amb diferents organismes i institucions orientats a la preservació de l'entorn. 

Utility amb millor estratègia davant el canvi climàtic

Índexs de sostenibilitat

Durant aquest exercici 2013 hem obtingut diversos reconeixements al bon acompliment ambiental i de responsabilitat corporativa de la companyia, que ha tornat a ser avaluada com a empresa líder al sector d'utilities de gas en l'edició de 2013 del Dow Jones Sustainability Index (DJSI). Gas Natural Fenosa també lidera, per segon any consecutiu, la classificació mundial dins del grup de les utilities a l'informe Carbon Disclosure Project del Global 500 Climate Change Report 2013, i obté la màxima valoració en la classificació global d'aquest any.