dominio https://www.naturgy.es:443/servlet/
hilo navegacion-->NO

El nostre compromís: Iniciativa "Menys GEH"

El nostre compromís. Iniciativa "Menys GEH"

 

El posicionament de Gas Natural Fenosa davant del canvi climàtic es basa en el principi inclòs en la política de responsabilitat corporativa:

Cita

Gas Natural Fenosa amb la iniciativa "Menys Gasos d'Efecte Hivernacle" es compromet a:

  • Mantenir estratègies i polítiques en matèria energètica coherents amb la seguretat de subministrament, competitivitat i sostenibilitat ambiental.
  • Establir objectius quantificats de reducció d'emissions de gasos d'efecte hivernacle.
  • Anivellar el balanç dels vectors socials, ambientals i econòmics per contribuir a una economia baixa en carboni.
  • Optimitzar i fomentar l'estalvi i l'eficiència energètica a les nostres instal·lacions i a les dels nostres clients, com la contribució més eficaç en la lluita contra l'escalfament global.
  • Ser actius en els mercats de carboni i donar suport a la seva globalització perquè les tendències en producció i consum d'energia siguin sostenibles.
  • Guiar les actuacions de la companyia per conscienciar el conjunt de la societat en la solució global del canvi climàtic.
  • Establir mesures concretes que contribueixin a assolir compromisos de reducció d'emissions globals, equitatius i sostenibles.
  • Impulsar l'execució de projectes de reducció d'emissions de gasos d'efecte hivernacle a escala global, amb especial atenció a països en vies de desenvolupament.

Lideratge en la mitigació del canvi climàtic

 

Prova del ferm compromís de Gas Natural Fenosa en matèria de canvi climàtic és la seva presència a Caring for Climate: The Business Leadership Platform, plataforma integrada per les companyies que participen en el Pacte Mundial de Nacions Unides. Aquesta iniciativa pretén avançar en la lluita contra el canvi climàtic a través de la millora de l'eficiència i de la reducció de les emissions de gasos d'efecte hivernacle (GEH).

 

 

A més, el nostre alt nivell de report ens converteix en una de les companyies més exhaustives a l'hora de comunicar informació ambiental al mercat i en transparència quant a l'impacte que les nostres activitats energètiques tenen en el medi ambient.

De fet, el Carbon Disclosure Project ja va atorgar el 2011 a Gas Natural Fenosa la primera posició del seu Índex Iberia125, que inclou les empreses més grans d'Espanya i Portugal, atenent de nou el nostre comportament en transparència i gestió del canvi climàtic.

Gas Natural Fenosa lidera, per segon any consecutiu, la classificació mundial dins del grup de les utilities a l'informe CDP Global 500 Climate Change Report corresponent al 2013, que analitza el comportament en l'àmbit del canvi climàtic de les principals companyies a escala internacional.