dominio https://www.naturgy.es:443/servlet/
hilo navegacion-->NO

Mobilitat sostenible: l'eficiència en el transport

Moure's per la ciutat amb rapidesa i eficiència però respectant al màxim el medi ambient és un dels objectius bàsics que defineixen la filosofia de Gas Natural Fenosa. A la pràctica, aquest compromís amb el medi ambient i el benestar de les persones es tradueix en l'aposta per la recerca i el desenvolupament de projectes d'energies netes i renovables, l'impuls de la implementació d'una flota de vehicles ecològicament sostenibles o el finançament per a la transformació de vehicles a particulars o de la compra d'ecomotos o bicis elèctriques.

Ecomobilitat

 

 Per què?

  • Perquè el consum actual de combustibles no durarà per sempre: el petroli és un recurs limitat que s'esgotarà a mitjà termini.
  • Perquè la concentració dels recursos fòssils a determinades àrees geogràfiques genera una dependència de les fonts exteriors de subministrament, més alta a Espanya que en la mitjana de la UE.
  • Perquè els preus dels combustibles derivats del petroli són variables.
  • Per promoure l'ús d'energies renovables i alternatives que redueixin l'emissió de gasos contaminants i ajudin a millorar la qualitat de l'aire.
  • Per respectar la legislació que limita les emissions de CO2 i de gasos d'efecte hivernacle.

 

Tot això ens condueix a buscar estratègies per reduir l'impacte econòmic i ambiental del transport a través de:

  • Incrementar l'eficiència en les tecnologies per reduir-ne el consum.
  • Diversificar els combustibles.
  • Reduir les emissions a l'atmosfera.

 

 

Gas i electricitat: alimentació ecològica per a tots els vehicles

Vehicles amb gas natural

Vehicles amb gas natural

Els autobusos, els camions, els taxis, els vehicles de càrrega i, fins i tot, els turismes, ja són propulsats amb gas natural, l'alternativa més ecològica als combustibles tradicionals. Es tracta d'una energia neta, més econòmica, molt menys contaminant i menys sorollosa que els vehicles alimentats amb derivats del petroli. Informa-te'n de tots els avantatges.

Vehicles elèctrics

Vehicles elèctrics

El cotxe, la moto o la bici elèctrica són vehicles urbans que no es proveeixen de combustibles fòssils, sinó que funcionen amb electricitat, i s'alimenten totalment o parcialment de l'energia de les bateries, que es recarreguen en connectar-se a la xarxa elèctrica. Són altament eficients, emeten zero emissions a l'atmosfera i no fan soroll. Vols saber-ne més?