dominio https://www.naturgy.es:443/servlet/
hilo navegacion-->NO

Eficiència i benestar a casa: un pas més cap a un futur en verd

La nostra cultura energètica, els nostres hàbits de consum i els recursos materials de què disposem tenen una incidència directa en el planeta: ajuden a accelerar o a frenar el canvi climàtic i condicionen el futur estat de salut mediambiental del nostre entorn.

Eficiència a la llar

 

Revisar periòdicament l'estat dels nostres aparells, comprar productes de baix consum energètic, utilitzar els electrodomèstics (rentadores i rentavaixelles) sempre a càrrega completa o apagar els llums que no s'utilitzen són petits grans gestos a l'abast de tots que contribueixen decisivament al desenvolupament sostenible del planeta. Com més consumim, més contaminem. I com més contaminem, més creix l'amenaça de les devastadores conseqüències que es prediuen amb el canvi climàtic. Per això, cada pas compta i cada bon hàbit de consum suma força en el costat positiu d'una balança que es debat entre un futur gris i un futur verd.
 

El consum de les llars a Espanya és del 16,8% de l'energia total consumida. N'hi ha prou amb quedar-se un sol dia sense subministrament energètic per adonar-se'n: llums, aparells elèctrics i gasodomèstics, calefacció, aire condicionat, aigua calenta i un llarg etcètera ens serveixen d'exemples de l'ús que fem de l'energia a la llar i que depenen en exclusiva del nostre accés a una font de subministrament.
 

Aquesta dependència posa en relleu la necessitat de despertar una nova consciència col·lectiva basada en l'ús òptim de l'energia, que garanteixi el desenvolupament tecnològic però que també respecti el medi ambient. El nostre gra de sorra juga un paper clau en aquest pols.
 

A Gas Natural Fenosa volem ajudar-te a ser més eficient a casa, per això pensem com pots aprofitar millor l'energia, augmentar el teu benestar i millorar la teva qualitat de vida.