Cinema

Cinema

Cinema Gas Natural Fenosa

Gas Natural Fenosa dóna suport a la cultura com a part del seu compromís de col·laboració amb la societat i en especial amb el món del cinema, a través de Cinergía i de la seva presència als principals festivals i sales de projecció del país. Cinergía és la iniciativa de Gas Natural Fenosa que reuneix el millor cinema espanyol per conscienciar sobre un ús responsable i eficient de l’energia. Per a això la companyia produeix peces cinematogràfiques que reflecteixen la importància de l’estalvi energètic vinculat a productes i serveis de la companyia. Gràcies a Cinergía, la companyia ha passat de parlar de cinema a fer cinema, i ho ha fet ja en tres ocasions.

 

Cinergía.

Esdeveniments patrocinats

Gas Natural Fenosa té presència i dóna suport als principals festivals i esdeveniments cinematogràfics del nostre país, com ara el Festival de Cinema de Sant Sebastià, el Festival de Màlaga de Cinema Espanyol, el Madrid Premiere Week, el Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya, els Premios Feroz, el Cicle Gas Natural Fenosa de Cinema Itinerant, el Festival Internacional de Cinema de Cartagena, Gandules del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona, entre altres col·laboracions.

Festivals i cicles avalats per Gas Natural Fenosa.

Cinesa

Cinesa

Gas Natural Fenosa patrocina més de 40 sales de cinema de la xarxa CINESA. A través d'aquest patrocini fomentem el nostre suport a la cultura, la innovació i les noves tecnologies.

Festival de San Sebastià

Festival de San Sebastià

De prestigi reconegut europeu i internacional, el Festival de Sant Sebastià és un dels grans esdeveniments del panorama cinematogràfic.

Festival de Màlaga. Cinema Espanyol

Festival de Màlaga

Dedicat a difondre les produccions espanyoles i amb vocació d'adreçar-se a tots els públics, el Festival de Màlaga es caracteritza per la connexió amb el públic i la seva ciutat.

Madrid Premiere Week

Madrid Premiere Week

Madrid Premiere Week és un esdeveniment de cinema pensat per al gran públic. Una nova manera d'apropar el cinema a la ciutat i a l'espectador.

Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya

Festival de Sitges

És per excel·lència el festival de cinema fantàstic i de terror i el seu prestigi és patent tant a escala nacional com internacional.

Premis Feroz

Premis Feroz

L'Associació d'Informadors Cinematogràfics d'Espanya, formada per periodistes i crítics de cinema espanyols, crea els premis Feroz, que des de l'any 2014 tindran caràcter anual i que neixen amb la intenció de convertir-se en l'avantsala dels premis Goya®, els grans premis del cinema espanyol.

Cicle Gas Natural Fenosa de Cinema Itinerant

Cicle Gas Natural Fenosa de Cinema Itinerant

Aquesta iniciativa és una oportunitat per gaudir del millor cinema nacional en pantalla gran i de manera gratuïta. A més, el públic assistent pot descobrir les curiositats i anècdotes del rodatge de la mà de directors i protagonistes que presenten els llargmetratges en un col·loqui durant les projeccions.

Festival Internacional de Cinema de Cartagena

Festival de Cartagtena

El 1972, i amb el nom de Setmana Internacional de Cinema Naval, va néixer l'FICC, la intenció bàsica del qual era retre homenatge a la tradició marítima de la comunitat. Avui és un dels certàmens amb més renom.

Centre de Cultura Contemporània de Barcelona. Gandules

Gandules 2013

Gandules ens convida a gaudir del cinema a l'aire lliure. Durant els mesos d'estiu ens ofereixen pel·lícules que, malgrat haver estat aclamades pel públic i per la crítica als principals festivals de cinema, encara no han trobat un lloc als circuits comercials.