dominio https://www.naturgy.es:443/servlet/
hilo navegacion-->NO

El Museu del Gas

Quin és el passat, present i futur de l'energia? Com l'energia ha canviat i està canviant les nostres vides?

El Museu del Gas

El Museu del Gas, de la Fundació Gas Natural Fenosa, té com a objectius principals la preservació, la conservació i la difusió del patrimoni històric dels sectors del gas i l'electricitat. Una tasca que combina amb el ferm propòsit d'investigar en el camp del futur de les energies i la seva interacció amb el medi ambient.

 

Situat a l'edifici modernista L'Energia, el museu ofereix un recorregut per l'evolució de la indústria del gas i l'electricitat els segles XIX i XX i recupera més de 3.500 peces i objectes relacionats.

La visita permet reflexionar sobre el present i el futur de l'energia, és a dir, sobre la importància de fer un ús eficient dels recursos naturals per obtenir energia de manera continuada, econòmica i amb baix impacte mediambiental.

El Museu del Gas ofereix un ampli ventall d'activitats i tallers didàctics dirigits al públic escolar. Combina l'exposició permanent i les temporals amb l'organització de cursos i conferències.

En ell, també s'hi troba l'Arxiu Històric de la Fundació, que ocupa més de 3.000 metres de prestatgeria i recopila documents històrics de les empreses del grup.