dominio https://www.naturgy.es:443/servlet/
hilo navegacion-->NO

Museu d'Art Contemporani de Gas Natural Fenosa

MACUF

El Museu d'Art Contemporani de Gas Natural Fenosa de La Corunya és un centre multidisciplinari de cultura contemporània de gran prestigi i qualitat, l'objectiu del qual és constituir un referent en l'àmbit sociocultural espanyol.

 

A banda de comptar amb una col·lecció permanent a La Corunya i Valladolid, el Museu d'Art Contemporani de Gas Natural Fenosa ofereix la possibilitat de visitar diverses exposicions temporals que presenten la creativitat emergent i el talent de joves artistes, així com participar en una gran nombre d'activitats culturals i educatives de diversa índole.

  • Activitats culturals: cinema, teatre, literatura i arts escèniques
    En el seu programa, destaquen també les activitats culturals, entre les quals cursos, tallers i conferències, a banda d'altres serveis i programes relacionats amb el cinema, la música, la literatura o les arts escèniques.
  • Activitats educatives
    Visites guiades, projectes educatius, activitats infantils, tallers d'experimentació artística... són algunes de les activitats que el Museu d'Art Contemporani ha ideat per a nens i joves. Una àmplia oferta pensada i dissenyada per educadors experimentats l'objectiu dels quals és fer de l'art "un instrument d'interpretació i transformació".