Congrés 3e-Houses

Coincidint amb el final del projecte 3e-Houses, els participants han organitzat un congrés internacional en relació amb l'eficiència energètica en edificis i ciutats, durant els dies 22 i 23 de maig, a Sant Cugat del Vallès.

Congrés 3e-Houses

Al congrés es presentaran els resultats i les conclusions del projecte europeu 3e-Houses desenvolupat al llarg dels últims tres anys. Diversos països d'Europa (Espanya, Alemanya, Bulgària i Anglaterra) han participat en aquest projecte, basat en l'aplicació de tecnologies de la informació i de la comunicació (TIC) per a l'eficiència energètica al sector residencial. En aquesta jornada es presentaran les primeres experiències TIC dutes a terme en habitatges socials i edificis públics:

 

  • El projecte 3e-Houses i els seus objectius.
  • Les solucions tècniques adoptades.
  • Els resultats obtinguts als diversos països.
  • Noves perspectives de futur i barreres.
  • Conclusions.

 

També hi participaran altres projectes europeus, que compartiran les seves experiències i lliçons apreses per exposar com les TIC poden contribuir en l'estalvi energètic d'edificis.

La jornada constarà d'una sèrie de conferències a càrrec d'empreses públiques i privades (administracions, empreses tecnològiques, etcètera) i s'espera l'assistència de més de 90 persones.