dominio https://www.naturgy.es:443/servlet/
hilo navegacion-->NO

L'energètica que pensa en tu

A Gas Natural Fenosa orientem els nostres esforços a conèixer i satisfer les necessitats dels nostres clients, proporcionant-los els millors productes i serveis tant de gas com d'electricitat. Perquè som energia. L'energia que pensa.

Què fem

 

El nostre principal objectiu és proveir d'energia la societat per maximitzar el seu desenvolupament i el seu benestar, on la innovació, l'eficiència energètica i la sostenibilitat són els nostres pilars fonamentals.

Aquests signes d'identitat impregnen la nostra raó de ser i la nostra base de negoci, que es troba en els mercats regulats i liberalitzats de gas natural i electricitat. La nostra cartera de productes i serveis n'és una bona mostra.
 

Al negoci de gas

Les línies estratègiques del pla es centren en la internacionalització de la comercialització i en el desenvolupament d'infraestructures, aprofitant la posició actual de la companyia a les conques mediterrània i atlàntica.

En gas, som líders en el mercat de distribució espanyol, en què portem el gas natural a més de 1.000 municipis en nou comunitats autònomes i superem els 5 milions de clients.

Et convidem a conèixer el detall de què fem en gas a Espanya.

 

Al negoci elèctric

Centrem les nostres prioritats en culminar projectes de generació ja iniciats, potenciar la comercialització per a llars i negocis i de serveis energètics i en enfortir el negoci de comercialització per a grans clients.

La nostra distribució d'electricitat a Europa està concentrada a Moldàvia i a Espanya, on som el tercer operador amb prop de 4 milions de clients.

Et convidem a conèixer què fem en electricitat a Espanya.

 

Aquesta estratègia es recolza en les quatre fortaleses del nostre grup:

  • Som un operador best in class en la distribució i venda d'energia.
  • El nostre parc de generació és eficient i diversificat i ens permet gestionar de manera competitiva els recursos naturals de què disposem.
  • Tenim un sòlid posicionament internacional, en què hi ha àmplies perspectives de desenvolupament.
  • Comptem amb un equip humà compromès i amb gran experiència en el negoci.