Gas Natural Fenosa col·labora amb la Confederació de Comerç de Catalunya per fomentar l’eficiència i l’estalvi energètic

Data
29-05-2014
Categoria
Notícia corporativa
Tema

GAS NATURAL FENOSA facilitarà informació a través de conferències, cursos i una pàgina web per tal que les empreses de la Confederació de Comerç de Catalunya (CCC) puguin reduir el seu consum energètic.

  • L’empresa oferirà descomptes a PiMES de prop d’un 25% en la tarifa elèctrica i fins a un 10% en la de gas natural, així com un servei gratuït i personalitzat d’auditoria energètica.

GAS NATURAL FENOSA i la Confederació de Comerç de Catalunya van signar un acord de col•laboració per fomentar l’eficiència i l’estalvi energètic en les empreses associades a la CCC.

El director de la Zona Est dels Negocis Minoristes de GAS NATURAL FENOSA, Antoni Franquesa, i el Secretari General de la CCC, Miquel Àngel Fraile, van subscriure l’acord a la seu de la Confederació de Comerç de Barcelona. A l’acte van assistir també el delegat de vendes i operacions de Catalunya Centre de la companyia energètica, Joan Ramón Vilalta, i el gerent del departament de serveis de la CCC, Lluís Agulló Llucià.

El conveni preveu posar en marxa actuacions d’informació, divulgació, formació i anàlisi en matèria d’eficiència energètica. GAS NATURAL FENOSA s’encarregarà de dissenyar, planificar i organitzar jornades, conferències, cursos, tallers i altres activitats similars per afavorir l’estalvi i l’eficiència energètica. Així mateix, la companyia facilitarà més informació sobre el tema a les empreses de la CCC a través del web www.negocio.gasnaturalfenosa.es.

A més, GAS NATURAL FENOSA posarà a disposició de la Confederació de Comerç de Catalunya un dossier de materials de comunicació perquè pugui aconsellar a les seves empreses en matèria d’eficiència energètica així com sobre un oferta de descompte de llum i de gas.

Descomptes en la tarifa elèctrica i de gas

Amb la signatura del conveni, la companyia oferirà als associats preus competitius per a activitats empresarials, que suposaran prop d’un 25% de descompte sobre les tarifes elèctriques de PiMES i fins a un 10% en el cas del gas natural. Així mateix, GAS NATURAL FENOSA oferirà, sense cost pels associats, auditories energètiques personalitzades per tal de detectar les mesures d’eficiència energètica que es podrien implementar per reduir-ne el consum.

 

Barcelona, 29 de maig de 2014.

Arxius relacionats