Més de cinquanta PiMES participen en els cursos de formació del Programa Primera Exportació de la Fundació Gas Natural Fenosa

Data
02-06-2014
Categoria
Notícia corporativa
Tema

L’objectiu del Programa és formar i assessorar gratuïtament PiMES catalanes de qualsevol sector que desitgin realitzar la seva primera exportació.

  • Les jornades de formació a Catalunya tenen lloc avui i demà a la seu de Gas Natural Fenosa a Barcelona.
  • La iniciativa és un nou pas en el compromís de GAS NATURAL FENOSA, que a través de la seva activitat contribueix al desenvolupament econòmic, industrial i empresarial, generant riquesa, feina i progrés.

El secretari d’Empresa i Competitivitat de la Generalitat de Catalunya, Pere Torres, i el director general de la Fundació Gas Natural Fenosa, Martí Solà, han inaugurat avui les primeres jornades de formació del “Programa Primera Exportació”, un projecte que té com a objectiu formar i assessorar gratuïtament PiMES catalanes que desitgin fer la seva primera exportació. Per participar al Programa, les empreses interessades han d’aportar un CIF i inscriure’s en el programa a través del web www.fundaciongasnaturalfenosa.org.

Avui i demà 3 de juny, a Barcelona, les empreses rebran informació sobre com donar les primeres passes en l’àmbit de l’exportació a qualsevol lloc del món i comptaran amb l’assessorament del director del Programa de Primera Exportació a Espanya i a Argentina, Emili Segura i Pablo Furnari respectivament, així com d’experts del món de l’empresa de diferents sectors, institucions i de l’Administració Pública.

José María Cervera, director de l’Àrea d’Internacionalització Empresarial de la Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Navegació de Barcelona, que parlarà sobre els deu errors més comuns de les joves empreses exportadores i Susana Rodríguez, advocada de Garrigues, tractarà dels aspectes jurídics clau per exportar de manera segura.

De la seva banda, el director d’Expansió de l’Associació Multisectorial d’Empreses (AMEC), Diego Guri, i la directora de la Unitat de Creixement i Desenvolupament Empresarial d’ACCIÓ, adscrita al departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, Gemma Puig, moderaran debats sobre l’experiència amb empreses exportadores que explicaran la seva vivència a l’hora d’iniciar l’exportació. Les jornades de formació seran closes pel director general de la Fundació Gas Natural Fenosa, Martí Solà.


Una nova iniciativa de la Fundació Gas Natural Fenosa a Catalunya

La implantació d’aquest programa per ajudar les PiMES catalanes és un nou pas en el compromís de GAS NATURAL FENOSA amb Catalunya, que també a través de l’activitat de la seva Fundació, contribueix al desenvolupament econòmic, industrial i empresarial, generant riquesa, ocupació i progrés.

La Fundació Gas Natural Fenosa, a més, orienta la seva activitat a la promoció de la informació, la formació i la sensibilització de la societat en la millora de l’eficiència energètica i la innovació tecnològica en l’àmbit de l’energia, de manera coherent amb el respecte i la preservació del medi ambient. Així mateix, treballa en àmbits molt diversos com la promoció cultural, la realització d’estudis d’àmbit social i sociològic, l’organització de cursos i sessions i la promoció de publicacions de temàtica científica i tecnològica.

Addicionalment, la Fundació Gas Natural Fenosa realitza una intensa activitat internacional de forma permanent en vuit països on la companyia és present, en els quals duu a terme projectes que suposen una aportació positiva a la societat.

 

 

Barcelona, 2 de juny del 2014.