Gas Natural Fenosa i l'Institut de la Comunicació (InCom-UAB) firmen l'acord per a la 8a edició de l'"Informe de la comunicació a Catalunya"

Data
25-06-2014
Categoria
Notícia corporativa
Tema

La companyia energètica patrocina aquest informe, clau dins del panorama comunicatiu català des de la seva creació l'any 2000.

El director general de Comunicació i Gabinet de Presidència de GAS NATURAL FENOSA, Jordi Garcia i Tabernero, i el rector de la Universitat Autònoma de Barcelona, Ferran Sancho, han signat l’acord pel qual la multinacional es manté com a únic patrocinador de l’Informe de la comunicació a Catalunya per vuitena edició consecutiva.

L’Informe de la comunicació a Catalunya és un projecte pioner de l’Institut de la Comunicació de la Universitat Autònoma de Barcelona (InCom-UAB), que rep el patrocini de la companyia, des de la seva creació l’any 2000, i el suport de la Generalitat de Catalunya.

Aquesta publicació ofereix, de forma regular, una descripció actualitzada i una anàlisi interpretativa i plural de l’evolució dels diversos camps que configuren el sector de la comunicació a Catalunya. Amb els catorze anys d'existència – es publica cada dos anys – ha aconseguit convertir-se en una obra de referència per a investigadors, professionals i responsables de les polítiques públiques del nostre país.

Institut de la Comunicació (InCom-UAB)

L’Institut de la Comunicació de la Universitat Autònoma de Barcelona (InCom-UAB), fundat l’any 1997, és un centre de recerca especialitzat en la investigació, difusió i la transferència de coneixements en comunicació. Els seus objectius principals són la recerca bàsica i aplicada, la formació especialitzada, la difusió, la prestació de serveis avançats en comunicació i transferència de coneixements.

L’Informe de la comunicació a Catalunya 2013–2014 és la vuitena edició d’aquesta obra col•lectiva i comptarà amb un equip editor format per Marta Civil i Serra, Joan M. Corbella Cordomí, Carme Ferré Pavia i Joan Sabaté i Salazar, un consell acadèmic integrat per Miquel de Moragas i Spà, Joan Manuel Tresserras i José Luis Terrón, així com la col•laboració d’una vintena d’autors i autores, procedents de diverses universitats i institucions, públiques i privades.

El compromís de GAS NATURAL FENOSA amb el territori

GAS NATURAL FENOSA manté un fort compromís amb la societat i els territoris en els quals desenvolupa la seva activitat i que va més enllà del servei energètic que dóna als ciutadans. A través dels patrocinis, busca participar en aquells projectes que més valor afegit aportin a la ciutadania, amb línies d’acció a l’àmbit social, cultural i mediambiental.


Barcelona, 25 de juny de 2014.