El Museu del Gas de la Fundació Gas Natural Fenosa oferirà diverses activitats per a infants i adults durant la tardor

Data
17-09-2014
Categoria
Notícia corporativa
Tema

El calendari inclou tallers, exposicions i cicles de cinema, que podran gaudir tant les famílies com el públic adult.

 

El Museu del Gas de la Fundació Gas Natural Fenosa té previst un ampli ventall d’activitats i iniciatives per al públic infantil i adult durant aquesta tardor, per tal de promoure l’ús responsable de l’energia, la preservació del medi ambient i el respecte pel patrimoni industrial.

 

Concretament, la Fundació Gas Natural Fenosa, a través del seu Museu, organitzarà els dissabtes d’octubre “Pel•lis en família”, un cicle de pel•lícules d’animació que enguany tractarà sobre els grans inventors de la història. Els diumenges, les famílies podran gaudir de les activitats dissenyades dins la proposta “De diumenge al Museu del Gas”, que inclourà un taller de decoració, cuinar galetes, dibuixar al carbonet o fer figures de plastilina, entre altres. I a partir del novembre, l’activitat familiar “Fem Nadal al Museu del Gas” inclourà quatre tallers d’advent vinculats a aquesta època de l’any.

Així mateix, continua oberta l’exposició temporal La bellesa de la màquina. Fotografia industrial de Ramon de Baños (1890-1980), que presenta una selecció inèdita de fotografies que ens permet redescobrir el patrimoni industrial del país. El Museu del Gas de la Fundació Gas Natural Fenosa ofereix visites comentades i tallers didàctics de l’exposició, amb cita prèvia.

Per altra banda, la Fundació Gas Natural Fenosa s’adhereix enguany al Dia Europeu de Fundacions i Donants que tindrà lloc el proper 1 d’octubre, i per aquest motiu, durant la segona quinzena de setembre obrirà les seves portes a totes aquelles fundacions i institucions que desitgin visitar les seves instal•lacions, situades a la Plaça del Gas de Sabadell, així com el seu Museu del Gas, de forma gratuïta. La Fundació oferirà també visites guiades prèvia reserva, i el dia 28 de setembre, es podran inscriure gratuïtament al taller de pastisseria que tindrà lloc al Museu del Gas.

Per últim, del 16 d’octubre al 15 de novembre, el Museu del Gas de la Fundació Gas Natural Fenosa presentarà la segona edició del Festival CINELOW, una iniciativa pionera per a donar visibilitat a produccions cinematogràfiques de baix cost que tenen la mateixa riquesa artística i qualitat que les obres que es projecten en circuits comercials convencionals.

Per a més informació, podeu consultar el web de la Fundació http://www.fundaciongasnaturalfenosa.org

La Fundació Gas Natural Fenosa

La Fundació Gas Natural Fenosa, fundada el 1992 per GAS NATURAL FENOSA, té com a missió la sensibilització i educació mediambiental, la promoció de l’ús responsable de l’energia, així com la promoció d’activitats culturals orientades a la preservació i difusió del patrimoni històric i cultural del sector del gas i l’electricitat mitjançant el seu Museu del Gas, un museu corporatiu capdavanter en el seu camp, i del seu Arxiu Històric, considerat com un dels més representatius del país. Tot plegat, combinat amb l’edició de publicacions especialitzades.

El Museu del Gas és un equipament cultural que combina l’exposició permanent amb l’organització d’exposicions i conferències, un programa educatiu per a escoles, activitats per a grans i petits i cicles de cinema i música.


Sabadell, 17 de setembre de 2014.