Gas Natural Fenosa és l'energètica espanyola més admirada al món, segons el rànquing de Fortune

Data
12-03-2014
Categoria
Notícia corporativa
Tema

La multinacional manté la seva presència en aquesta classificació de les companyies més admirades al món i se situa per davant d'altres companyies energètiques internacionals, segons la prestigiosa publicació nord-americana.

Gas Natural Fenosa és l'energètica espanyola més admirada al món, segons l'edició 2014 del rànquing World's Most Admired Companies, que elabora anualment la revista nord-americana Fortune.

La multinacional espanyola, que aconsegueix una nota de 6,6, se situa per davant d'altres multinacionals energètiques com ara Gazprom o GDF Suez, i és la quarta energètica a escala mundial, empatada amb E.On.

Així mateix, és una de les dues úniques empreses espanyoles que figuren entre les empreses més admirades del món, segons la classificació d'aquest any.

Per fer aquest rànquing, Fortune i Hay Group recopilen dades de prop de 1.500 empreses, i es basen en opinions d'executius i analistes, que valoren aspectes com la responsabilitat social i el valor de la inversió, entre altres aspectes. Més informació a http://money.cnn.com/magazines/fortune/most- admired /

Gas Natural Fenosa al món

Gas Natural Fenosa és el grup multinacional líder al sector energètic, pioner en la integració del gas i l'electricitat. És present a més de 25 països, on ofereix servei a prop de 20 milions de clients dels cinc continents, amb una potència instal·lada de 15,4 GW i un mix diversificat de generació d'electricitat.

Barcelona, 12 de març de 2014.