Gas Natural Fenosa i l'Ajuntament de Conca patrocinaran la representació de l'òpera La flauta màgica de Mozart

Data
11-03-2014
Categoria
Notícia corporativa
Tema

La representació operística tindrà lloc els dies 5 i 6 d'abril al teatre auditori de Conca.

  • La companyia energètica, a través de la seva filial distribuïdora a Castella-la Manxa, donarà suport a la representació d'aquesta òpera, fruit del seu compromís social i cultural a les zones on desenvolupa la seva activitat empresarial.

L'alcalde de la ciutat i president de la Fundación de Cultura Ciudad de Cuenca, Juan Ávila, i la directora general de Gas Natural Castilla-La Mancha, Begoña Méndez, han signat avui un conveni de col·laboració pel qual la companyia energètica patrocinarà, els dies 5 i 6 d'abril, la representació de l'òpera La flauta màgica de Mozart, amb motiu del vintè aniversari de la inauguració del teatre auditori de Conca. L'acte ha disposat, a més a més, de la presència de Consuelo García, regidora de Cultura, i de la nova delegada de Gas Natural Castilla-La Mancha a Conca i Guadalajara, Belén Díaz Rubio.

Una òpera reconeguda arreu del món

L'òpera La flauta màgica és un tipus d'òpera popular cantada en alemany i intercalada amb parts parlades, dividida en dos actes, amb música de Mozart i llibret d'Emanuel Schikaneder. Malgrat el pas del temps, l'obra manté l'estatus d'obra mestra i figura com la número ú a la llista de les òperes més representades de tot el món.

Amb aquest patrocini, Gas Natural Fenosa i la seva filial a la regió, Gas Natural Castilla-La Mancha, renoven el seu compromís de col·laboració amb la societat de Conca i mostren el seu suport a les manifestacions culturals i artístiques en línia amb la seva responsabilitat social corporativa.

La Fundación de Cultura de Cuenca, per la seva part, té per objectiu la difusió de les arts escèniques i musicals, i impulsa l'assistència dels ciutadans, amb especial incidència en la infantesa i en la joventut, així com dels segments socials més desfavorits. En aquesta ocasió, l'Ajuntament i la Fundación han atès els desitjos d'aficionats i artistes vinculats a la ciutat en programar aquest important esdeveniment.

Conca, 11 de març de 2014.

Arxius relacionats