Gas Natural Castella - la Manxa renova el conveni de col·laboració cultural amb la Real Fundación de Toledo

Data
20-03-2014
Categoria
Notícia corporativa
Tema

Gas Natural Fenosa, a través de la seva filial distribuïdora a Castella - la Manxa, és membre protector d'aquesta fundació que contribueix a la conservació i revitalització de la ciutat de Toledo des del 2000

El president del Patronat de la Real Fundación de Toledo, Juan Ignacio de Mesa Ruiz, i la directora general de Gas Natural Castella - la Manxa, Begoña Méndez, a qui acompanyava el consell de direcció a la regió, han rubricat avui un nou conveni de col·laboració pel qual la multinacional energètica patrocinarà diverses activitats culturals de la Real Fundación de Toledo que tindran lloc al llarg d'aquest any.

Gas Natural Castella - la Manxa, que és membre protector de la Real Fundación de Toledo des de l'any 2000, dóna suport a diversos projectes sobre patrimoni i paisatge natural, projectes de protecció, conservació i valoració del patrimoni, formació en patrimoni i didàctica i cursos, conferències, o reunions de treball que organitza aquesta fundació i que contribueixen a la revitalització de la vida cultural toledana.

Sense ànim de lucre, aquesta fundació cultural privada contribueix a la conservació i revitalització de la ciutat històrica de Toledo, organitzant activitats dirigides a fomentar-ne l'habitabilitat i a la protecció, l'estudi i la difusió del seu patrimoni cultural i natural.

Amb la firma d'aquest conveni, la multinacional Gas Natural Fenosa continua les seves accions de promoció social i cultural, mantenint així el seu compromís i contribució al desenvolupament, que va més enllà de l'àmbit empresarial i que es concreta en una àmplia tasca de patrocini en iniciatives que generin un alt valor per a la societat a les zones en les quals desenvolupa la seva activitat.

Presència gasista a Toledo

Gas Natural Castella - la Manxa tenia al tancament del 2013 una xarxa de distribució a Toledo de 1.400 quilòmetres, que permeten portar el gas a 62.700 punts de subministrament. Durant el 2014 està previst que s'incorporin 4.500 nous punts a la xarxa. A la província de Toledo ja disposen de gas natural un total de 34 municipis, i seran Polan i Los Yébenes els pròxims que disposaran de gas natural.

Toledo, 20 de març de 2014

Arxius relacionats