Gas Natural Fenosa serà patrocinador oficial de l'exposició "Auga dotze" de la Cidade da Cultura de Santiago de Compostel·la

Data
20-03-2014
Categoria
Notícia corporativa
Tema

La multinacional energètica dóna suport a aquest projecte expositiu que contribueix a la difusió de valors vinculats al respecte ambiental i a la gestió sostenible dels recursos hídrics.

  • La mostra "Auga Doce", que s'inaugura demà divendres, 21 de març, permetrà que el públic contempli obres de grans noms de la història de l'art procedents de 140 institucions nacionals i internacionals de prestigi reconegut.

Gas Natural Fenosa serà patrocinador oficial de la nova exposició "Auga Doce" de la Cidade da Cultura, de Santiago de Compostel·la, que obrirà les portes demà al Museo Centro Gaiás. La companyia energètica aposta per aquest projecte expositiu que contribueix a la difusió de valors vinculats al respecte ambiental i a la gestió sostenible dels recursos hídrics.

A través d'aquest patrocini, la companyia energètica col·labora amb el VIII Centenari de la Peregrinació de Sant Francesc d'Assís a Santiago de Compostel·la (1214-2014), que té la consideració d'"esdeveniment d'excepcional interès públic" i que inclou un extens programa d'esdeveniments culturals, com aquesta exposició a la Cidade da Cultura de Santiago de Compostel·la.

Gas Natural Fenosa col·labora, d'aquesta manera, en un esdeveniment que constitueix una manifestació d'intercanvi notori de valors humans i representa un testimoni excepcional de la tradició cultural europea, vinculat a tradicions vives, idees o creences d'importància i significació universal.

Una exposició única que reuneix grans artistes

La mostra "Auga Doce" s'inaugura demà al Museo Cento Gaiás com una oportunitat única per contemplar obres de grans noms de la història de l'art procedents de 140 institucions nacionals i internacionals de prestigi reconegut, com el MoMA, el Victoria & Albert, el Rijksmuseum, el Musée D'Orsay, el Reina Sofía o el Thyssen-Bornemisza, a més de peces procedents dels principals museus i col·leccions gallegues, com el CGAC, el Museu de Belles Arts de la Corunya o el Museu de Pontevedra.

A través de grans noms de l'art, com David Hockney, Gerhard Richter, Mario Merz, Louise Bourgeois, Martín Chirino o Chema Madoz, l'exposició convida el visitant a apropar-se a un element tan definidor de la identitat de Galícia com l'aigua dolça.

Amb la signatura d'aquest acord de col·laboració, Gas Natural Fenosa manté el seu compromís de contribuir en el desenvolupament de la societat gallega, més enllà de la seva activitat empresarial, gràcies a una àmplia tasca de patrocini en iniciatives que generen un alt valor per a la societat.

La Corunya, 20 de març de 2014

Arxius relacionats