Gas Natural Fenosa patrocinarà el Festival Nacional de Teatre i Titelles de Torralba de Calatrava

Data
23-07-2014
Categoria
Notícia corporativa
Tema

Amb aquest patrocini, la multinacional energètica i la seva filial a la regió, Gas Natural Castilla-La Mancha, renoven el seu compromís de col·laboració amb la societat de Torralba i mostren el seu suport a les manifestacions culturals i artístiques del municipi.

Gas Natural Fenosa i el Festival Nacional de Teatre i Titelles de Torrralba de Calatrava (Ciudad Real) han signat un conveni de col·laboració a través del qual la companyia energètica patrocinarà novament aquest certamen nacional, la quarta edició del qual se celebrarà al Patio de Comedias de la localitat, del 31 de juliol al 17 d'agost.

La delegada de Gas Natural Castilla-La Mancha a Ciudad Real, Mercedes Orozco, i l'alcaldessa de Torralba de Calatrava, María Teresa González, han destacat la importància d'aquest conveni, que permet donar un nou impuls a la celebració de la quarta edició d'aquest festival nacional, que cada any adquireix més presència i qualitat en el panorama cultural castellano-manxec.

La inauguració oficial del 4t Festival Nacional de Teatre i Titelles de Torralba, amb quinze representacions a la cartellera, tindrà lloc el 31 de juliol a les 21.30 hores, amb un gran espectacle de carrer, Flama, que començarà al Patio de Comedias per recórrer diferents punts de la localitat. Es tracta d'una producció de la fundació El Greco 2014, i el seu fil conductor seran les músiques i les danses que recreen les tres cultures que convergeixen a la nostra capital regional, Toledo, sota la mirada d'El Greco. D'altra banda, el divendres 1 d'agost es lliurarà la segona edició del premi Patio de Comedias al reconegut actor José Sacristán, en finalitzar la representació Caminando con Antonio Machado, que protagonitzarà ell mateix.

Amb aquest patrocini, la multinacional energètica i la seva filial a la regió, Gas Natural Castilla-La Mancha, renoven el seu compromís de col·laboració amb la societat de Torralba i mostren el seu suport a les manifestacions culturals i artístiques del municipi, en línia amb la seva política de responsabilitat social corporativa.

Gas Natural Castilla-La Mancha a Ciudad Real

Gas Natural Castilla-La Mancha té una xarxa de proveïment a la província de Ciudad Real que supera els 850 quilòmetres i disposa en l'actualitat de prop de 59.300 punts de subministrament a la província, i dóna servei a 15 municipis. La previsió és que durant el 2014 hi incorpori 2.800 punts més. Prop del 61% de la població castellano-manxega ja té la possibilitat d'accedir a aquesta energia.

Ciudad Real, 23 de juliol de 2014.

Arxius relacionats