Gas Natural Fenosa de nou líder mundial del sector de les utilities de gas, segons el Dow Jones Sustainability Index

Data
11-09-2014
Categoria
Notícia corporativa
Tema

La companyia energètica renova, per desè any consecutiu, la seva presència en el Dow Jones Sustainability Index (DJSI), índex que inclou les companyies que acrediten un correcte comportament en sostenibilitat i responsabilitat corporativa.

  • GAS NATURAL FENOSA se situa, per tercer any consecutiu, com a líder del sector d'utilities de gas i forma part, per novè any consecutiu, de la variant europea d'aquest índex, DJSI Europe.


GAS NATURAL FENOSA ha estat de nou avaluada com a empresa líder mundial al sector d'utilities de gas en l'edició de 2014 del Dow Jones Sustainability Index (DJSI), que inclou les companyies del món amb millors pràctiques de sostenibilitat.

A més, per novena vegada consecutiva, GAS NATURAL FENOSA també forma part de la variant europea de l'índex, el DJSI Europe, i és l'única companyia del sector del gas present en aquest índex.

La companyia va obtenir les millors qualificacions del seu sector a les àrees següents: codis de conducta, oportunitats de mercat, gestió del risc de preu, gestió del risc i crisi, quadres de comandament i sistemes de mesura, transport i distribució, report ambiental i social, ciutadania corporativa i filantropia, indicadors de pràctiques laborals i drets humans i atracció i retenció del talent.

El Dow Jones Sustainability Index (DJSI), del qual només forma part un selecte grup d'empreses de tot el món, inclou les que acrediten un millor posicionament en el compliment dels criteris de sostenibilitat i responsabilitat corporativa.


Barcelona, 11 de setembre de 2014.