Gas Natural Fenosa renova el seu compromís amb el cinema donant suport a la II edició dels Premis Feroz®

Data
27-09-2014
Categoria
Notícia corporativa
Tema

La companyia ha anunciat avui que patrocinarà novament aquesta iniciativa de l'Associació d'Informadors Cinematogràfics d'Espanya, durant la cerimònia de lliurament del Premi Feroz Zinemaldia a Sant Sebastià.

  • Els II PREMIS FEROZ®, els nominats dels quals es coneixeran el 16 de desembre, es lliuraran durant una gala que se celebrarà a Madrid el gener de 2015.


Els PREMIS FEROZ® 2015 tindran el suport Gas Natural Fenosa, que renova per segona vegada el seu compromís amb aquesta iniciativa de l'Associació d'Informadors Cinematogràfics d'Espanya (AICE) com a patrocinador principal, fruit del seu compromís amb la societat i la cultura cinematogràfica.

El director general de Comunicació i Gabinet de Presidència de Gas Natural Fenosa, Jordi Garcia Tabernero, durant l'acte de lliurament del Premi Feroz Zinemaldia, que ha tingut lloc avui al Festival de Sant Sebastià, ha recalcat la importància de promoure iniciatives com les dels PREMIS FEROZ®, que “fomenten la qualitat, la creativitat, l'originalitat i el talent dins del nostre cinema i el doten de prestigi i respecte, tant en l'àmbit nacional com internacional”.

Aquest any, el Premi Feroz Zinemaldia ha estat per a la pel·lícula La isla mínima, d'Alberto Rodríguez, que la reconeix com el millor treball de la secció oficial a concurs. Es tracta d'un guardó que atorga l'Associació d'Informadors Cinematogràfics d'Espanya (AICE), formada per periodistes i crítics de cinema de tot el país que hagin estat acreditats pel Festival de Sant Sebastià.

Gas Natural Fenosa, compromís amb la cultura i el cinema

Amb l'objectiu de continuar donant suport i impulsant el cinema espanyol, Gas Natural Fenosa presentava, ara fa una setmana, Ultravioleta, el curtmetratge de Paco Plaza produït per la companyia en el marc de “Cinergía”. Es tracta d'una nova iniciativa per apropar l'eficiència energètica al gran públic a través de quatre curts dirigits i protagonitzats per directors reconeguts i actors espanyols.

Segons va apuntar Jordi Garcia Tabernero, “des que iniciem la nostra vinculació al cinema l'any 2008, el nostre compromís no ha fet més que créixer. Som patrocinadors dels principals festivals de cinema d'Espanya, entre els quals hi ha el que avui es clausura, el Festival de Sant Sebastià, i volem continuar formant part de projectes que donen suport i reconeixen el mèrit i la qualitat del nostre cinema”.

Entre altres iniciatives, Gas Natural Fenosa desenvolupa els Cicles de Cinema Itinerant, en col·laboració amb l'Acadèmia de les Arts i les Ciències Cinematogràfiques, amb l'objectiu d'apropar la cultura cinematogràfica de manera gratuïta a diferents zones de la geografia espanyola. A més, la companyia patrocina 43 sales de cinema de la xarxa Cinesa que porten el nom de Gas Natural Fenosa.

Amb el seu suport al món del cinema, la companyia energètica col·labora amb una de les indústries que més afectada s'ha vist per la situació econòmica, especialment en el cas dels festivals, que han patit fortes retallades en les fonts de finançament durant els darrers anys.


Sant Sebastià, 27 de setembre de 2014.
 

Arxius relacionats