Gas Natural Fenosa s'adjudica una nova zona de distribució de gas natural a dos estats del nord-oest de Mèxic

Data
23-10-2014
Categoria
Notícia corporativa
Tema

La Comissió Reguladora d'Energia (CRE) va adjudicar, a la multinacional espanyola, una nova zona de distribució de gas natural als estats de Sonora i Sinaloa (a la costa nord del Pacífic).

  • Gas Natural Fenosa invertirà 11,5 milions d'euros per subministrar gas natural a set municipis, amb un mercat potencial de 500.000 clients.

La Comissió Reguladora d'Energia (CRE) de Mèxic va adjudicar, a Gas Natural Fenosa, el servei de gas natural a una nova zona de distribució de dos estats del nord-oest del país, amb un mercat potencial de 500.000 clients.

La companyia invertirà 11,5 milions d'euros, en cinc anys, per desenvolupar l'expansió de la xarxa de proveïment de gas natural a set municipis dels estats de Sonora i Sinaloa (costa nord del Pacífic).

La nova zona de distribució inclou els municipis de Cajeme i Navojoa, a Sonora; i Ahome, Choix, El Fuerte, Guasave i Salvador Alvarado, a Sinaloa. Tots es troben situats al cor d'una de les regions agrícoles més riques del país, les indústries alimentàries de la qual tenen un alt consum energètic.

Gas Natural Fenosa, a través de Gas Natural México, desenvoluparà la construcció del sistema de distribució i es farà càrrec de la recepció, la conducció i el lliurament de gas natural a través de 500 quilòmetres de gasoductes.

Més presència al país nord-americà

L'adjudicació d'aquesta nova zona de distribució a Mèxic suposa una nova fita en la presència de Gas Natural Fenosa al país nord-americà i reforça el seu compromís amb el desenvolupament del país i amb la qualitat de vida dels seus ciutadans.

Gas Natural Fenosa és la primera distribuïdora de gas natural de Mèxic, on va iniciar la seva activitat fa quinze anys. Les noves zones de distribució a Mèxic se sumen a les sis en les quals ja opera la companyia en aquest país, on atén gairebé 1,4 milions de clients, ara a onze estats, a través de més de 17.000 quilòmetres de xarxes. Addicionalment, la multinacional energètica opera quatre centrals de cicle combinat a Mèxic, amb una capacitat total de generació d'electricitat de més de 2.000 MW i un parc eòlic amb una capacitat de 234 MW.


Barcelona, 23 d'octubre de 2014