Gas Natural Fenosa ha dut a terme avui una emissió de bons híbrids de 1.000 milions d’euros amb un cupó anual del 4,125%

Data
13-11-2014
Categoria
Notícia corporativa
Tema

L’emissió, la demanda de la qual es va apropar als 6.000 milions d’euros, servirà per reforçar l’estructura de capital de la companyia, optimitzar l’estructura financera, incrementar la seva ja àmplia liquiditat i diversificar les fonts de finançament.

  • L’operació està adreçada exclusivament a inversors institucionals.


Gas Natural Fenosa ha tancat avui una emissió d’obligacions perpètues subordinades per un import de 1.000 milions d’euros, amortitzable a elecció de l’emissor a partir del seu vuitè aniversari. Aquesta emissió s’ha fixat amb un cupó anual del 4,125% i un preu d’emissió dels nous bons del 100% del seu valor nominal.

L’emissió, que s’ha llançat aquest matí al mercat europeu, va ser sobresubscrita en gairebé 6 vegades, amb ordres de més de 400 inversors institucionals de 23 països, la qual cosa suposa que més del 90% es va subscriure amb inversors estrangers, entre els quals destaquen els de Gran Bretanya, Itàlia, França i Alemanya.

Els fons rebuts en aquesta operació, amb el desemborsament previst per al proper dia 18 de novembre, serviran per reforçar l’estructura de capital de la companyia, optimitzar l’estructura financera, incrementar la seva ja àmplia liquiditat i diversificar les fonts de finançament, de manera que augmenti el pes del mercat de capitals.

 


Barcelona, 12 de novembre de 2014