Gas Natural Fenosa premia dos estudiants de l'Escola d'Enginyeria de Mines, Energia i Materials d'Oviedo

Data
09-12-2014
Categoria
Notícia corporativa
Tema

La companyia ha lliurat el XXI Premi Gas Natural Fenosa d'Energia i Medi Ambient a dos estudiants d'aquesta escola d'enginyeria superior, pel valor i la qualitat dels seus projectes de final de carrera.

Gas Natural Fenosa ha premiat els projectes de final de carrera de dos estudiants de la promoció 2013-2014 de l'Escola d'Enginyeria de Mines, Energia i Materials (EIMEM) de la Universitat d'Oviedo per la gran qualitat i vàlua dels treballs presentats.

El primer premi l'ha rebut el projecte de final de carrera "Impacte radiològic d'una central de biomassa", de l'estudiant Carmen Arganza González. La companyia també ha lliurat un accèssit per al projecte de final de carrera "Determinació de la difusivitat tèrmica del subsòl a partir d'un sondeig geotèrmic amb instrumentació tèrmica.Aplicació a un cas pràctic", de Marta González García. Ambdós premis han tingut una dotació econòmica per als guanyadors i un diploma acreditatiu.

El jurat que ha decidit els premis estava compost per responsables de la companyia energètica vinculats a la gestió de la generació i el medi ambient i professors de l'EIMEM. La responsable de Manteniment de la central tèrmica de Narcea de Gas Natural Fenosa, M. Pilar Luque García, ha estat l'encarregada de lliurar els premis en un acte celebrat a l'Aula Magna Santa Bàrbara de l'Escola d'Enginyeria de Mines, Energia i Materials d'Oviedo.

L'impuls d'aquests premis és fruit del compromís de Gas Natural Fenosa amb la societat, més enllà de la seva activitat empresarial, que es concreta en una àmplia tasca de patrocini als territoris on és present.

 


Oviedo, 9 de desembre de 2014