Gas Natural Fenosa i el Banc Europeu d'Inversions signen un préstec per potenciar projectes d'eficiència energètica en els seus clients

Data
05-12-2014
Categoria
Notícia corporativa
Tema

El préstec, per un import de fins a 75 milions d'euros, es destinarà a finançar parcialment el programa d'inversions de millora d'eficiència energètica de Gas Natural Fenosa.

  • Aquest programa consisteix en la realització d'inversions l'execució de les quals suposi un estalvi d'energia comparat amb les condicions dels mateixos projectes abans de la inversió, aplicable a tot tipus de tecnologies, com ara calderes, bombes de calor, il·luminació LED o xarxes de calor i fred.


Gas Natural Fenosa ha signat avui un préstec per un import total de fins a 75 milions d'euros amb el Banc Europeu d'Inversions (BEI) destinat a finançar part del programa d'inversions de millora en projectes d'eficiència energètica.

El finançament acordat amb el BEI servirà per millorar la competitivitat i potenciar, en línia amb els objectius del Pla estratègic, els serveis energètics de la filial Gas Natural Servicios.

El finançament s'estructurarà sota el format de "préstec marc amb disposicions". Aquestes disposicions tindran una durada de vuit anys amb tres de mancança i es faran en funció de l'elegibilitat de les inversions d'acord als criteris acordats amb el Banc Europeu d'Inversions.

 

Barcelona, 5 de desembre de 2014.