Gas Natural Fenosa dóna a la Fundación Adsis el cost de la producció de les targetes de Nadal d'aquest any

Data
15-12-2014
Categoria
Notícia corporativa
Tema

La companyia energètica aportarà 12.000 euros a la Fundación Adsis per al seu projecte de fons de beques del programa Estudian, que beneficiarà més de 7.200 alumnes a Espanya.

  • Aquesta iniciativa que Gas Natural Fenosa duu a terme per dotzè any consecutiu forma part dels seus programes de patrocini que tenen per objectiu generar un nivell de compromís més alt amb la societat.

Gas Natural Fenosa donarà 12.000 euros a la Fundación Adsis, quantitat que equival al cost que la companyia hagués destinat al disseny i la producció de les felicitacions de Nadal d'aquest any i que ha substituït per una carta ordinària.

L'organització destinarà l'import al Fons de Beques del seu programa Estudian, que té per objectiu cobrir les necessitats formatives de nens/es i joves sense recursos per garantir la seva permanència en el sistema educatiu.

Les beques, a més de cobrir el pagament de les matrícules escolars, inclouen una ajuda addicional per a suport extraescolar, compra de material i transport públic.

Aquesta iniciativa de Gas Natural Fenosa, que duu a terme per dotzè any consecutiu, forma part dels programes de patrocini del grup, que tenen per objectiu generar un nivell de compromís més alt amb la societat i que disposen de línies d'acció dedicades a l'àmbit social, cultural i mediambiental.

La Fundación Adsis és una entitat sense ànim de lucre que, des de fa més de 45 anys, treballa perquè les persones en risc d'exclusió social tinguin oportunitats de futur. Treballa principalment juntament amb joves, i els proporciona l'acompanyament, els recursos i les eines que necessiten perquè puguin superar el fracàs escolar i l'atur.

 

Barcelona, 15 de desembre de 2014