dominio https://www.naturgy.es:443/servlet/
hilo navegacion-->NO

Els nostres serveis: màxim confort a la teva llar i al teu negoci

A Gas Natural ens esforcem dia rere dia per fer-te la vida més fàcil, tant a casa com al teu negoci. Per això t'oferim una àmplia gamma de serveis que responen a les teves exigències de rapidesa, garantia, qualitat i, sobretot, eficiència. Perquè puguis gaudir de tota la comoditat amb la màxima tranquil·litat.

Els nostres serveis

 

A la teva llar

Perquè valorem la confiança que diposites en nosaltres, no només volem oferir-te el subministrament d'energia, sinó també la cura de la teva llar, perquè gaudeixis del màxim confort. Amb els nostres serveis, et donarem assistència urgent en menys de tres hores, perquè estiguis tranquil davant qualsevol avaria. Amb Servigas, Servielectric i Servihogar, podràs gaudir d'un servei especialitzat de reparació i de manteniment d'incidències domèstiques les 24 hores del dia. A més, també t'oferim un pla de pagaments fix i et financem el 100% de la instal·lació i els equips per a la llar.

Consulta aquí tots els nostres serveis per a la llar.

 

Al teu negoci

A Gas Natural Serveis, d'altra banda, estudiarem les necessitats de la teva empresa i aplicarem la solució energètica més adequada, per reduir el consum d'energia i contribuir a l'estalvi a totes les teves factures.

T'ajudem a ser més eficient: t'assegurem el proveïment continu d'energia, et proporcionem un servei integral que et permetrà externalizar la central de producció i estalviar, t'oferim el gas natural com a combustible d'automoció net i competitiu i elaborarem una auditoria energètica de les instal·lacions del teu negoci per proposar-te un projecte exclusiu per a tu.

Consulta aquí tots els nostres serveis per a empreses.