Per a la societat

Per a la societat

Més enllà de la seva tasca com a empresa energètica, Gas Natural Fenosa manté un fort compromís amb les societats on opera. Per això una de les línies estratègiques de la companyia es centra en el patrocini, el mecenatge i l'impuls de diferents projectes socials i culturals, tant a Espanya com als països en vies de desenvolupament on és present.

Fundació Gas Natural Fenosa: educació i sensibilització en medi ambient

La nostra Fundació

La Fundació és la plataforma de la companyia destinada a sensibilitzar i a educar en medi ambient, promoure l'activitat cultural i impulsar el desenvolupament científic.

Compromesos amb l'educació

Educació

Una de les principals activitats de patrocini que du a terme Gas Natural Fenosa es basa en el suport a l'educació, a la formació i al desenvolupament tant dins com fora d'Espanya.

Acció social

Acció social

En acció social, Gas Natural Fenosa col·labora amb diferents entitats sense ànim de lucre que lluiten contra l'exclusió social dels col·lectius més desfavorits.

Promovem la cutura

Promovem la cultura

El compromís de l'empresa amb la cultura es plasma en una forta col·laboració amb els cicles musicals, els festivals cinematogràfics i les temporades artístiques.

Projectes responsables: Cuartel V

Projectes responsables

Gas Natural Fenosa actua a Espanya i al món duent a terme projectes que contribueixen al desenvolupament comunitari. Et convidem a en conèixer un: Cuartel V, a l'Argentina.