dominio https://www.naturgy.es:443/servlet/
hilo navegacion-->NO

Comercialització de gas natural

Gas Natural Fenosa actua com a comercialitzadora de gas, tant a Espanya com al mercat internacional, i d'altres productes i serveis relacionats amb la comercialització minorista a Espanya.

Comercialització de gas natural

 

La comercialització de Gas Natural Fenosa al mercat liberalitzat de gas a Espanya va ser de 179.217 GWh el 2012, gràcies a l'àmplia cartera de clients de la companyia.
 

Per tal de garantir les seves exportacions de gas amb origen a Espanya i destinació Portugal, Gas Natural Fenosa empra les entrades dels gasoductes Campomaior (sud-est) i Valença do Minho (nord).
 

Gas Natural Europe, filial de comercialització a Europa, té actualment a França 2.566 punts de subministrament de clients de diversos àmbits, que equival a una cartera de 14,1 TWh. La filial disposa de 465 punts de subministrament a Bèlgica i Luxemburg, que representen una cartera contractada de4,9 TWh anuals.
 

La companyia està estudiant d'entrar, a curt termini, en altres mercats centreeuropeus amb uns serveis basats en una relació d'assessorament energètic personalitzat i en l'avantatge de comptar amb un subministrament energètic diversificat i segur. Així mateix, des de la seu de París es coordina la reactivació de l'activitat a l'engròs de gas a Itàlia, on l'empresa té una cartera contractada de 2.645 GWh l'any, i també subministra energia als clients residencials a l'activitat minorista de la filial Gas Natural Vendita.
 

A Portugal, Gas Natural Fenosa es confirma com a primer operador independent de gas natural en aquest mercat, en què la companyia també participa de manera activa en el procés liderat pel grup ERGEG per desenvolupar les infraestructures que permetin un augment considerable de la interconnexió d'Espanya-França.
 

Així mateix, Gas Natural Fenosa consolida la seva presència al mercat internacional a través de l'operació a nous mercats. En aquest sentit i en l'àmbit de trading de gas, Gas Natural Fenosa és la primera empresa espanyola que entra a formar part del hub gasista belga de Zeebrugge.

 

Serveis afegits

Serveis afegits

En l'àmbit de l'eficiència energètica en els mercats residencial, terciari i industrial, Gas Natural Fenosa segueix treballant en el desenvolupament de solucions i serveis energètics de valor afegit, i participa activament en la promoció de l'eficiència i l'estalvi energètic, d'acord amb les polítiques energètiques de promoció de l'eficiència i l'estalvi.
 

L'empresa supera la xifra d'1,88 milions de contractes de manteniment d'instal·lacions i aparells de gas per als clients domèstics, i té una plataforma pròpia d'operacions amb més de 164 empreses associades i connectades amb un sistema de mobilitat online, que ha permès incrementar les prestacions i la qualitat d'aquest servei, esdevenint el servei de la companyia més ben valorat pels nostres clients.
 

Gas Natural Fenosa segueix apostant per la incorporació de funcionalitats i d'usuaris a la seva oficina virtual, que va assolir els 3,8 milions de transaccions per aquest canal. El nombre de clients amb factura en línia contractada supera ja els 415.000.