dominio https://www.naturgy.es:443/servlet/
hilo navegacion-->NO

Trading de gas i petroli

Trading de gas i petroli

Gas Natural Fenosa està excel·lentment posicionada en els mercats de gas i electricitat upstream i downstream, el que li permet extreure marges addicionals en els mercats a través d'una activitat de trading adequada, present al llarg de tota la cadena de valor i per a totes les commodities.
 

La companyia compta amb una unitat de trading que centralitza l'operació física i financera a escala internacional, amb diversos objectius clau:
 

 

  • Gestionar el risc de preu de commodity de tots els negocis de Gas Natural Fenosa (gas, petroli i derivats, electricitat, carbó, emissions, etc.).
  • Contribuir a crear oportunitats incrementals de trading associades a la disponibilitat/flexibilitat dels actius de gas, electricitat i carbó de la companyia.
  • Oferir un servei de qualitat als clients de Gas Natural Fenosa i a tercers, i oferir opinió, productes i gestió experta en els diferents mercats.

 

La taula de trading de gas opera físicament i financerament amb índexs internacionals de gas, petroli i els seus derivats, i dóna suport a l'activitat de compravenda de gas de la companyia, gestionant activament el risc de preu i contribuint a l'optimització dels actius, alhora que es creen oportunitats amb l'ús dels derivats associats.
 

En gas i derivats de petroli la companyia du a terme operacions en índexs internacionals HH, NBP, Brent, WTI, Gas Oil, Fuel Oil, etc. en què arbitra geogràficament i temporalment, tant en mercats al comptat com a termini, i és present en els principals hubs europeus (TTF, Zeebrugge, NCG, PEGs...).
 

Addicionalment, ofereix un servei de valor afegit als clients de Gas Natural Fenosa i a tercers que vulguin gestionar el seu risc del preu mitjançant la contractació de derivats associats al gas, petroli o cross commodity.

 

Contacte: gastrading@gasnatural.com