dominio https://www.naturgy.es:443/servlet/
hilo navegacion-->NO

Compromesos amb l'educació

Una de les principals activitats de patrocini que du a terme Gas Natural Fenosa es basa en el suport a l'educació, a la formació i al desenvolupament tant dins com fora d'Espanya.

Compromesos amb l'educació

 

Les activitats educatives per a joves continuen sent una de les principals línies d'activitat de l'empresa, sobretot les relacionades amb el bon ús de l'energia i el desenvolupament sostenible.

A Espanya

El suport a l'educació, la formació professional i l'activitat universitària destaquen entre les principals línies d'acció i de patrocini de la companyia. A fi de contribuir positivament a la formació dels futurs professionals, Gas Natural Fenosa destina importants recursos al finançament de diferents fundacions universitàries espanyoles i a beques d'estudis de postgrau.
 

Durant el 2012, van destacar les conferències “L’energia, el medi ambient i tu”, a les quals van asistir-hi un total de 98.306 alumnes espanyols. Tanmateix, la companyia va desenvolupar nombroses activitats de col•laboració, participación o patrocini de diferents entitats educatives a Espanya, Itàlia i alguns països de l’Amèrica Llatina. 

Al món

També fora d'Espanya, Gas Natural Fenosa contribueix al desenvolupament de l'educació dels països on té presència. En aquest sentit, a Moldàvia, per exemple, la companyia col·labora amb la Facultat de Periodisme i Ciències de la Comunicació per a la celebració dels premis anuals "Creanga de aur".
 

A Colòmbia destaca el suport a la Fundació Empresaris per l'Educació i a El Centro Interactivo Maloka, una entitat orientada a crear espais d'aprenentatge per a nens que provenen de zones vulnerables. A Panamà col·labora amb el Ministeri d'Educació i amb l'Associació de Pares de Família del Col·legi San Agustín, i al Brasil destaca el suport a l'Institut Cidade Viva en la celebració del Premi Rio Socio Cultural, i a Riosolidário Obra social do Rio de Janeiro.
 

També us pot interessar: