dominio https://www.naturgy.es:443/servlet/
hilo navegacion-->NO

Promovem la cutura

El foment i la promoció de la cultura representen una part important de les accions de patrocini i mecenatge de Gas Natural Fenosa. El compromís de l'empresa amb la societat i la cultura es plasma en una forta col·laboració amb els cicles musicals, els festivals cinematogràfics i les temporades artístiques. A més, l'empresa compta amb dos museus destinats a fomentar la investigació, l'estudi i la divulgació tant científica com artística.

Cultura

 

La promoció de la cultura musical, teatral i cinematogràfica es desenvolupa tant dins d'Espanya com a altres territoris on opera la companyia.

A Espanya

Al territori espanyol, Gas Natural Fenosa patrocina cicles i temporades musicals a diferents ciutats, entre els quals destaquen la seva col·laboració amb el Gran Teatre del Liceu de Barcelona, el Teatre Real de Madrid i el Teatre de la Maestranza de Sevilla. A l'àmbit musical, la companyia també contribueix a la celebració del Festival Internacional de Música i Dansa de Granada, el Festival Internacional de la Porta Ferrada (Girona) o el Festival Internacional de Música Castell de Peralada, entre d'altres.
 

Finalment, al camp del cinema, Gas Natural Fenosa patrocina 38 sales 3D de la xarxa CINESA i col·labora amb importants esdeveniments, com el Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Sitges, el Festival Internacional de Cinema de Cartagena o el Festival Cine Abierto de Màlaga.
 

Al món

La presència de Gas Natural Fenosa a l'àmbit de la cultura s'expandeix pels diferents territoris on opera com a empresa energètica. A Itàlia, per exemple, col·labora en les activitats desenvolupades per la Fundació Lirico Sinfonica Petruzzelli e Teatri di Bari.
 

A Llatinoamèrica, destaca el suport al Fons de Beques del Collegium Musicum i als cicles de concerts de la Cambra Espanyola de Comerç a l'Argentina. A Colòmbia, col·labora amb la Fundació Teatro Nacional i amb la Fundació Armonía en la celebració del Festival de Ruitoqueño de Música Colombiana. A Nicaragua, recolza l'Associació Nacional d'Artistes en la divulgació i organització de les seves activitats, mentre que, al Brasil, participa al Festival Vale do Café i al Festival Internacional de Cinema de Paraty.
 

El nostre patrocini en

Cine

Patrocinamos el cine

Gas Natural Fenosa desenvolupa la seva línia de promoció de la cultura cinematogràfica amb el patrocini de 44 sales de cinema de la xarxa Cinesa i la presència en importants festivals.

Art i música

Patrocinio en arte y música

Gas Natural Fenosa patrocina els cicles musicals i les temporades artístiques de diferents institucions a tot el territori.

Museus

Nuestros museos

Gas Natural Fenosa compta amb dos museus al servei de la societat amb el ferm prorpòsit d'ajudar a la investigació, l'estudi i la divulgació científica i artística.