Social

Social

Gas Natural Fenosa manté el compromís de contribuir al desenvolupament i progrés de les comunitats en què opera. Per portar-lo a la pràctica, la companyia desenvolupa iniciatives encaminades a millorar les condicions de vida de col·lectius desfavorits i afavorir-ne el benestar. En aquest sentit, la companyia col·labora, entre d'altres, amb les entitats següents:

Fundació Carriegos

Fundació Carriegos

La Fundació Carriegos és una entitat sense ànim de lucre que té com a objectius fundacionals l'atenció de les persones discapacitades, utilitzant com a mitjà les teràpies eqüestres.

Fundació Lealtad

Fundació Lealtad

La Fundació Lealtad té la missió de fomentar la confiança de la societat espanyola a les ONG a través de fer-los anàlisis de transparència.

Fundació Nenes i Nens amb Càncer

Fundació Nenes i Nens amb Càncer

Gas Natural Fenosa col·labora amb aquesta fundació en la construcció d'una casa d'acollida per a famílies de nens i nenes amb càncer que s'hagin de desplaçar a Barcelona per rebre tractament oncològic.

Fundació Pro CNIC

Fundació Pro CNIC

Gas Natural Fenosa és patró de la Fundació Pro CNIC, l'objectiu de la qual és el finançament i la planificació del Centre Nacional d'Investigacions Cardiovasculars.

Fundació Síndrome de Down de Madrid

Fundació Síndrome de Down de Madrid

Gas Natural Fenosa col·labora en el projecte "Domus Down. Vida Independent", l'objectiu del qual és entrenar persones amb discapacitat intel·lectual a viure de manera independent.