dominio https://www.naturgy.es:443/servlet/
hilo navegacion-->NO

Som eficiència

Som eficiència

 

Aconseguir més amb menys. L'èxit de qualsevol empresa depèn, en gran manera, de l'eficiència, per això és imprescindible treballar-la al màxim des de totes les activitats de l'organització.

Una empresa, una organització, un producte o una persona és eficient quan és capaç d'assolir els resultats desitjats mitjançant un ús òptim dels recursos disponibles, tant si són humans, financers, físics, tecnològics, etc.

Per tant, parlem d'eficiència quan s'utilitzen menys recursos per aconseguir un mateix objectiu o bé quan s'aconsegueixen més objectius amb els mateixos recursos.
 

Sabies que...

 

A Gas Natural Fenosa volem ser eficients en cadascuna de les activitats que ens defineixen i configuren la nostra cadena de valor. Per aquest motiu, treballem l'eficiència en tots els processos... amb l'ànim de crear valor afegit per al client final i aconseguir la seva satisfacció amb productes i serveis de màxima qualitat.

Respectar el medi ambient, tenir una flota de vaixells moderns, atendre amb rapidesa la reparació d'una avaria, fer amb precisió la lectura de comptadors, promoure el desenvolupament professional dels nostres empleats... En definitiva, ser eficient en tota la nostra tasca diària és el nostre leitmotiv... i el nostre diferencial al mercat.

Coneix el Pla de millora d'eficiència

Coneix el Pla de millora d'eficiència

 

 

 

A Gas Natural Fenosa comptem amb un pla de millora d'eficiència per promoure la transformació dels processos de negoci i de les funcions corporatives i augmentar, així, la satisfacció dels clients actuals.