dominio https://www.naturgy.es:443/servlet/
hilo navegacion-->NO

Som eficients en el servei al client

Servei al client

 

A Gas Natural Fenosa busquem, per damunt de tot, la satisfacció dels nostres clients, que són el centre de la nostra activitat. Per això:

  • Oferim varietat. La nostra àmplia experiència en gas i electricitat ens permet oferir una cartera de solucions molt rica i variada: productes i serveis que s'adapten a les necessitats particulars de cada client.
  • Garantim la qualitat. Treballem per millorar la qualitat i seguretat dels nostres productes i serveis. Per això, apliquem una metodologia clara i rigorosa que, a més, ens permet mesurar la satisfacció dels nostres clients.
  • Brindem una bona atenció. A Gas Natural Fenosa creiem que les relacions amb els nostres clients s'han de basar en la confiança. Per aquest motiu, apostem per un tracte proper i accessible basat en l'escolta activa de les seves opinions i necessitats. El 2012 rebem el premi al millor Servei d'Atenció al Client de l'Any en la categoria d'empreses energètiques en el certamen organitzat per l'agència Sotto Tempo Advertising.

 

La dada!