dominio https://www.naturgy.es:443/servlet/
hilo navegacion-->NO

Som eficients en la gestió del talent

La gestió del talent

 

Un punt clau en la gestió d'una empresa dinàmica i competitiva és aconseguir la màxima capacitat efectiva dels seus recursos humans, la qual cosa ens permet treure el màxim partit a les competències de cada treballador i donar-li més oportunitats professionals. Per això:

  • Apliquem un model de gestió del talent. A Gas Natural Fenosa comptem amb un Model de Gestió del Talent que identifica el capital humà i intel·lectual existent per dur a terme accions que n'afavoreixen l'atracció, la retenció i el desenvolupament professional.
  • Assumim compromisos amb els empleats. Oferir una carrera professional atractiva i estimulant, promoure i respectar la diversitat i garantir la igualtat d'oportunitats són part del compromís assumit per Gas Natural Fenosa amb els seus empleats. En aquest sentit, destaquen els següents reconeixements:

 

Certificació EDC
  • Ensenyem i aprenem des de l'experiència. La formació contínua és un gran aliat per a l'eficiència i productivitat de les persones que formen part de Gas Natural Fenosa. La Universitat Corporativa Gas Natural Fenosa va néixer el 2000 per donar resposta a totes les necessitats de formació de l'empresa i els seus empleats. El centre aspira a aconseguir la màxima coherència entre allò ensenyat, allò après i els objectius del negoci.

 

La dada!