dominio https://www.naturgy.es:443/servlet/
hilo navegacion-->NO

Reconeixements

EFR
Reconeixements als índexs d’inversió responsable
check
Present a l’índex Dow Jones Sustainability Index (DJSI) de manera ininterrompuda els últims tretze anys. El 2017 s’ha obtingut la màxima puntuació en els criteris de codis de conducta; seguretat de la informació i ciberseguretat; oportunitats de mercat; gestió de la innovació; reporting mediambiental; ciutadania corporativa i filantropia; drets humans; reporting social; atracció i retenció del talent; estratègia climàtica i gestió responsable de la cadena de subministrament.
check
Gas Natural Fenosa està inclosa en la banda de lideratge “A” del CDP Global 500.
check
Gas Natural Fenosa forma part, per quinzè any consecutiu, de l’índex de sostenibilitat FTSE4Good.
check
Gas Natural Fenosa ha mantingut la seva presència a l’Euronext Vigeo, del qual la companyia forma part de les variants World 120, Europe 120 des de 2014 i Eurozone 120 des de 2013, la qual cosa la situa com una de les 120 empreses líders en sostenibilitat d’Amèrica, Àsia-Pacífic i Europa.
check
La companyia també forma part de l'MSCI Global Climate Index, que inclou companyies líders en la mitigació de factors que contribueixen al canvi climàtic a curt i llarg termini.
check
Gas Natural Fenosa va rebre el reconeixement Gold Class 2017, en l’Anuari de sostenibilitat elaborat per RobecoSam.
check
1a companyia del sector gasista y Premi a la millor iniciativa en desenvolupament comunitari per Cuartel V a l'Argentina atorgat per Platts.
check
287 en el rànquing de Majors companyies cotitzades del món i cinquena espanyola segons Forbes Global 2000.
check
Certificació Top Employer 2018 com una de les millors empreses en les quals treballar.
check
Certificat ERF global en desenvolupament humà i social a empresa familiarment responsable.
check
Segell Bequal Plus, que distingeix les organitzacions que estableixen polítiques inclusives per a les persones amb discapacitat; és la primera companyia del sector energètic que l’obté.
check
10a posició en el rànquing de Merco Talento 2016.
 Altres guardons
check
Premi Empresa Mediambientalment Responsable 2016 concedit per la revista Capital en reconeixement al projecte de rehabilitació de la mina a cel obert de lignit de Meirama.
check
A Espanya, Premi Nacional Alares a la Conciliació de la vida laboral, familiar i personal i a la Responsabilitat social. Categoria Directius.
check
Premi Servei al Client, atorgat per l’agència Sotto Tempo; Gas Natural Fenosa ha rebut aquest reconeixement per tercera vegada.
check
Premi Especial Kaizen Lean, atorgat pel Kaizen Institute España.
check
Premi Corporate Energy Management, atorgat per l’Association of Energy Engineers.