Solucions d'il·luminació

Solucions d'il·luminació per a la teva empresa. 

fins a un

70%

d'estalvi

Inverteix en la il·luminació d'alta eficiència

Substitueix la il·luminació del teu negoci per tecnologia LED i aconsegueix estalviar fins a un 70% a la teva il·luminació. Iniciarem un projecte a mida desenvolupat per experts en il·luminació d'alta eficiència.

Naturgy ofereix projectes clau en mà. Realitzem l'estudi de les teves instal·lacions, dissenyem la solució tècnica, i renovem tota la il·luminació, incloent-hi el desmuntatge, la retirada i el reciclatge dels antics equips i el muntatge dels nous.


Beneficis
Gaudeix durant tot el contracte d'ofertes d'energia preferents*. 
 Estalvi econòmic. Des del primer dia i amb la possibilitat de pagar en còmodes terminis.  

 Estalvi energètic. Des de la primera factura es nota el canvi. Estalvia fins a un 70% en el consum de il·luminació.

 Disminució de la potència instal·lada. Ajustarem la potència perquè el terme fix de la factura disminueixi.

Reducció dels costos de manteniment. Reduiràs els costos de reposició.

*El servei va lligat a un contracte d'energia.
 Augment del confort. Millora el nivell i la qualitat de la il·luminació del teu negoci. 

 Instal·lació fàcil i ràpida. Ni l'escaiola ni la pintura no es veuran afectats. 

 Reciclatge de tots els equips. Els retiren empreses autoritzades.

Troba tota la informació
 

Sol·licita qualsevol tipus d'informació relacionada amb les solucions de il·luminació per a la teva empresa. Estem a la teva disposició.

 
Posa't en contacte:

Escriu-nos

Per a més informació:
  
  900 402 020

Casos d'èxit
Poligal, indústria situada al Polígon A Gándaraen Narón (La Corunya), és un dels principals fabricants europeus de film de polipropilè biorientado (BOPP) i polipropilè cast (CPP) des de fa més de 20 anys. Aquest any ha dut a terme la renovació de la seva il·luminació amb el producte Ledplus de Naturgy que ha consistit en la substitució de 200 lluminàries per tecnologia led, la qual cosa ha permès una reducció de potència de 74 kW sobre la instal·lació original.

Extrugasa Transformación i Extrusionados Galícia, indústria situada en Valga (Pontevedra) on acull un total de 80.000 metres quadrats de naus industrials dedicades a l'alumini en totes les seves variants, neix a principis dels anys seixanta obtenint una gran experiència en tot el procés de fabricació del perfil d'alumini in situ. El seu interès en la millora i eficiència energètica els ha portat a substituir 334 unitats de lluminàries per la tecnologia Ledplus de Naturgy, obtenint així una reducció de potència de 124 kW sobre la instal·lació original.

Aserpal, indústria situada en Vilasantar, A Coruña. És una companyia espanyola dedicada a la fabricació de productes de fusta, destinats a la Indústria del moble, la decoració i l'equipament. En l'actualitat el Grup Losán està compuest per divuit empreses, presents en deu països, que les demanden més de tres mil clients en tot el món. Naturgy, una vegada contractat el seu servei de Ledplus, ha realitzat la substitució de 276 unitats de lluminàries a tecnologia LED. Obtenint una reducció de potència de 53 KW sobre la instal·lació original.

A més, el Grup Losán, especialitzat en la fabricació de taulers de fusta, ha dut a terme en les instal·lacions d'Indústries Losán en Curtis, la implementació de dos variadors de freqüència el que li ha permès dotar de regulació de velocitat a l'aspiració de la línia de fabricació de rexapat. Amb aquesta mesura s'ha aconseguit un estalvi energètic d'almenys un 65% respecte a la situació inicial, uns 88.000 kWh anuals.

 
Veure el cartell de la concesió

Aquests projectes han estat desenvolupats gràcies a les subvencions rebudes per Naturgy Serveis de l'Instituto Enerxético de Galícia (INEGA) per a projectes d'Estalvi i Eficiència en la Indústria, i cofinançada per la Unió Europea.

 Veure el cartell de la concesió


El Grupo Jealsa Rianxeira, integrat actualment per 26 societats agrupades en 4 àrees d'activitat, és el primer fabricant de conserves d'Espanya i segon d'Europa. Naturgy ha substituït 1.643 lluminàries per tecnologia LED a la seva seu central ubicada a Boiro, la Corunya, considerada una de les més modernes del món en aquest sector. La renovació de la il·luminació ha permès una reducció del 78% del consum.


 Veure el cartell de la concesió

El Grup Frinsa, és un dels majors fabricants europeus de túnidos i mariscs en conserva. Ha substituït 1.953 lluminàries per tecnologia led a la seva seu central situada en Avinguda Ramiro Carregal Rei, 29; Ribeira (la Corunya), considerada una de les més modernes del món en el sector, aconseguint amb això una reducció de consum de 78%.

 Veure el cartell de la concesió

Aquest lloc utilitza galetes pròpies i de tercers per personalitzar la teva navegació i analitzar la teva activitat al web amb objectius estadístics i per mostrar publicitat. Si hi continues navegant, considerem que n’acceptes l’ús.