Maquinària especial

Gas natural al sector de la indústria.

 
Sol·licita més informació
        o truca al 900 40 20 20

Gas natural per a feines especials.


Si la teva empresa disposa de maquinària especial, utilitza gas natural com a combustible i estalvia alhora que redueixes la contaminació.

I si vols construir la teva pròpia estació de servei, ens encarreguem del disseny, l’execució i l’operació de la instal·lació per a la recàrrega de la maquinària. 
 
Consulta’ns 
Vehículo ico
Catàleg de vehicles a gas natural 


Localitzador d’estacions.

 
Troba l’estació de càrrega més propera aquí o bé a la nostra App Naturgy Vehicular.
 
Descarrega’t l’App
A més, si et mous amb gas natural minimitzes les emissions i optimitzes la despesa de combustible gràcies als avantatges de la targeta de proveïment gratuïta de Naturgy.
 
 
  
Descomptes i avantatges especials
i exclusives. 
  
Factura mensual
amb el detall dels teus proveïments. 
 

App Naturgy Vehicular

per localitzar estacions, consultar proveïments, etc.   
Descarrega’t l’App
 
Condicions especials
per a flotes de vehicles professionals.

Preguntes freqüents.

 • Quant puc estalviar amb el gas natural com a combustible?

  Econòmics. El cost per quilòmetre és un 50% menor que el d'un vehicle a gasolina i un 30% menys en el cas dels dièsel1.

  1 Estalvia fins a un 50% de combustible circulant en manera gas, en comparació amb un motor de gasolina i fins a un 32% de combustible circulant en manera gas, en comparació amb un motor de gasoil. Preus faig una mitjana de 2018. Preu gasolina: 1,29 €/l. Preu gasoil: 1,20€/l. Preu *GNC: 0,95 €/kg. Font preus gasolina i gasoil: *MITECO. Font preu gas natural comprimit: *Naturgy.

 • Quins beneficis mediambientals suposa el gas natural com a combustible?

  Mediambientals.

  • Emissions gairebé zero de NO, NO2 i material *particulado, principals contaminants atmosfèrics a les nostres ciutats.
  • Es redueixen les emissions de diòxid de carboni (*CO2) fins a un 24%2, contribuint així a pal·liar l'efecte d'hivernacle.
  • Acústiques. Els motors de gas natural produeixen menys soroll i vibracions que els motors dièsel.
   

  2 Reducció d'emissions respecte al gasoil. Font *CO2: *IDAE. Font *NOX: *Greenhouse Gas *Intensity *from Natural Gas *in *Transport (elaborat per *Thinkstep per a Natural & Bio Gas *Vehicle *Association (*NGVA) *Europe) 2017.

   

 • Quins beneficis tinc amb l'etiqueta ECO?

  A més, podràs beneficiar-te dels avantatges dels vehicles amb etiqueta ECO de la DGT, com a descomptes en peatges i aparcaments regulats i la possibilitat de circular pel centre de les ciutats durant episodis de contaminació.

 • Què haig de saber sobre el gas natural com a combustible?

  El gas natural per a vehicles, també denominat *GNV (Gas Natural Vehicular), constitueix una alternativa més econòmica i sostenible als combustibles tradicionals.

  Es tracta del mateix gas natural que s'empra en la calefacció o l'aigua calenta, però en unes condicions especials de pressió i temperatura (gas natural comprimit, *GNC) que permet la càrrega en vehicles.

  Els preus dels vehicles a gas natural no són superiors als de gasolina o gasoil, són molt similars. A més, les prestacions del cotxe i la seva autonomia són iguals. Els vehicles a gas natural compten amb un dipòsit de gasolina, per la qual cosa es pot continuar circulant si s'acaba el gas natural.

 • Com i on repostar?

  Els vehicles a gas natural compten amb un doble dipòsit de gasolina i gas natural per a continuar circulant sense necessitat de parar perquè el canvi de combustible es fa de forma automàtica sense canvis en la potència del cotxe. No notaràs el canvi de combustible. El procés de proveïment de carburant és molt similar al convencional i es realitza en pocs minuts. Consulta aquí com carregar un vehicle a gas natural.

  Existeixen estacions de gas natural distribuïdes per tota Espanya i Portugal. En *Naturgy comptem amb més de 30 i cada any inaugurem més. Troba-les totes en l'app *Naturgy Vehicular o entra aquí.

 • Quins vehicles hi ha actualment al mercat?

  Trobaràs una gamma extensa de turismes i furgonetes propulsats per gas natural comprimit (GNC) de les principals marques. Consulta el nostre catàleg de vehicles a gas natural.

 • Tinc accés a ajudes i subvencions per a la compra i transformació de vehicles a gas natural?

  Hi ha nombroses ajudes i subvencions per a la compra i la transformació de vehicles de gas natural, així com per a la instal·lació d’estacions de recàrrega de gas natural vehicular, tant a escala nacional com autonòmica i municipal. Per a més informació, pots consultar la pàgina web www.gasnam.es/terrestre/ayudas-y-subvenciones/

 • Com puc pagar els meus proveïments de carburant?

  Pots pagar amb qualsevol targeta de crèdit Visa o Mastecard, i amb la nostra Targeta Naturgy amb la qual podràs beneficiar-te de múltiples avantatges, descomptes i serveis. Es tracta d'una targeta d'or de crèdit MasterCard sense comissions ni manteniment, tecnologia contactless i signatura amb PIN que podràs domiciliar en el teu compte bancari habitual i que et permetrà acumular Euros Naturgy amb les teves compres, i canviar-los per descomptes en la teva factura de llum i gas o gastar-los a la Botiga Naturgy. No t'ho pensis més i demana-la aquí!

Aquest lloc utilitza galetes pròpies i de tercers per personalitzar la teva navegació i analitzar la teva activitat al web amb objectius estadístics i per mostrar publicitat. Si hi continues navegant, considerem que n’acceptes l’ús. Política de galetes