dominio https://www.naturgy.es:443/servlet/
hilo navegacion-->NO

Gestió de la facturació

Us oferim una gestió personalitzada a través de la nostra Oficina Virtual de Grans Clients, amb accés a informació i serveis preferents.

Factura electrònica

Gestió de la facturació

La nostra companyia us ofereix la possibilitat de rebre les factures en format electrònic, per a més comoditat, amb notificacions d’avís de disponibilitat de factura per correu electrònic, així com l’opció de baixar-les i amb la garantia d’autenticitat de l’emissor.

Així mateix, podreu consultar en qualsevol moment, a través del vostre espai privat a l’Oficina Virtual, les factures emeses.

D’aquesta manera, estalviareu en temps de recepció de les factures, i a més contribuireu a la cura del medi ambient gràcies a la reducció del consum de paper.

Gestió unificada de la facturació

Gestió de la facturació

Estem treballant per poder oferir-vos el servei de Factura Única, que us permetrà la possibilitat d'unificar les vostres factures en un únic document comptable, o de poder agrupar els vostres subministraments per diferents categories.

Oficina Virtual

Gestió de la facturació

A la nostra companyia posem a disposició dels nostres clients els avantatges de l’Oficina Virtual on, donant-vos d’alta gratuïtament i de manera ràpida i senzilla, podreu mantenir les vostres dades actualitzades, tindreu accés a tota la informació relacionada amb els vostres contractes energètics, amb el detall dels productes i serveis inclosos, podreu mantenir un seguiment de les vostres sol·licituds, visualitzar les factures i obtenir informació dels consums realitzats, així com baixar les corbes de càrrega del subministrament que desitgeu.