Coneix l'Àrea de clients

Un espai de gestions online, promocions
exclusives i descomptes en la teva factura.

 

Compra a Amazon, estalvia a Naturgy.
Més informació 


Totes les teves gestions en un moment


Entra a l'Àrea de clientsdescobreix totes les gestions que hi pots fer. Sigui la que sigui, estalviaràs temps, ja que la podràs tramitar quan vulguis i des d’on vulguis.

 

Consulta les teves factures i consums, dóna la lectura del comptador, paga les factures online, actualitza les dades de contacte, sol·licita un canvi de potència o de titular, dóna’t d’alta a la factura online, sol·licita assistència tècnica... amb un sol clic!
 

A més, pots portar l’Àrea de clients sempre amb tu amb l’App gratuïta, amb tots els avantatges de l’Àrea de clients al teu mòbil.

He de modificar les meves dades

Des de l'Àrea clients podràs corregir o actualitzar fàcilment totes les teves dades de contracte:
 

Dades personals i de contacte: nom, cognom, adreça electrònica, telèfon, idioma de les factures, usuari, contrasenya, etc.

Adreces:adreça de tramesa de correspondència o adreça fiscal.

Dades bancàries i de facturació: domiciliació bancària del pagament de la teva factura.

Factura online: activar la factura per correu electrònic.

Avís de lectura del comptador del gas i de la llum: rebre l'avís de quan donar la lectura del comptador de gas o de la llum per correu electrònic.

 

Aquest lloc utilitza galetes pròpies i de tercers per personalitzar la navegació i analitzar la teva activitat al web amb objectius estadístics i per mostrar publicitat. Si hi continues navegant, considerem que n’acceptes l’ús. Política de galetes