Reposta a BP - Naturgy - Llar
banner_bp

Com puc aconseguir descomptes?

 
1. Accedeix a Àrea Clients
Si no hi estàs registrat tingues a mà una factura. Només trigaràs dos minuts!
2. Entra a “Les meves promocions” 
i activa la teva promoció. Et proporcionarem un codi QR de descompte.
3. Mostra el codi QR de descompte
el primer cop que repostis en una estació de bp i obtindràs, per cada 40 litres de proveïment, un descompte de 2 € de manera gratuïta i automàtica en la factura d’energia.
 
I a més, acumula més descomptes repostant a bp amb la targeta Naturgy!

Coneixes els avantatges de la promoció?

Estalvia en la factura
Estalvia 2 € en la factura d’energia cada cop que repostis 40 litres.
Obtén un xec regal
Per a contractacions noves d’energia, aconsegueix un xec regal per bescanviar en el pròxim proveïment. A més, aconsegueix 10 € de dte. en repostar més de 100 litres en carburant de tecnologia Ultimate BP.
Uneix-t’hi i beneficia’t de la promo!
I molts més privilegis
Aconsegueix descomptes exclusius només per ser de bp, sense necessitat de gastar els punts acumulats.

Descobreix la promoció

Et resolem els dubtes?

 • Quins requisits necessites per aconseguir els descomptes?

  Ser client de Naturgy Ibèria, S. a., en Península o Balears, estar registrat en Àrea Clients i accedir a la promoció de bp i Naturgy per a descarregar-te el teu/s codi/s QR i presentar en estacions de servei bp juntament amb una targeta La meva BP, Visa La meva BP o targeta virtual La meva BP.

  En cas de no disposar d'alguna d'aquestes targetes podràs sol·licitar una nova targeta, en caixa, en alguna de les estacions de servei bp.

  Aquesta promoció no és compatible amb altres descomptes associats a la utilització de la Targeta BP Plus Routex com a mètode de pagament.

 • M’haig de registrar a BP?

  Per beneficiar-te d’aquesta promoció, hauràs de disposar d’una targeta Mi BP, Visa Mi BP o targeta virtual Mi BP. Si no la tens, la pots aconseguir a qualsevol estació de servei bp.

 • Quins descomptes puc aconseguir?

  Per contractar amb Naturgy:

  Segons contractació realitzada 1 Per recarregar >100 litres al mes de carburants Ultimate en BP 2
  Un xec descompte en carburant BP (IVA inclòs) Un descompte en carburant BP (IVA inclòs)
  llum 50 €


  10 €/mes
  llum + gas 65 €
  llum + serveis 75 €
  llum + gas + serveis 90 €
  (1): Descompte aplicable segons els productes contractats (imprescindible llum) i activats en els sistemes de Naturgy. El client podrà obtenir el xec de descompte, un cop passat un termini de 15 a 30 dies des de la data de la contractació, mitjançant la seva Àrea Clients i s'haurà de presentar en estacions de servei de BP. S'aplicarà un descompte directe en carburant de 40€ (IVA inclòs) a la primera recàrrega de com a mínim 40 litres de carburants BP. La resta del valor del xec es carregarà a Estalvi Naturgy en la targeta de Mi BP per a futures recàrregues. El client podrà obtenir tants xecs com nous contractes de llum faci en diferents domicilis.
  (2): Vàlid, durant 12 mesos, per a recàrregues en carburants BP Ultimate amb tecnologia ACTIVE. L’import acumulat es carregarà a Estalvi Naturgy a la targeta de Mi BP per a utilitzar en futures recàrregues.
   
  Pel fet de ser client Naturgy i recarregar 40 litres de qualsevol carburant BP amb tecnologia ACTIVE obtindràs un xec inicial amb valor de 2€ a descomptar a la primera recàrrega a l’estació de servei BP(3) i per recarregar 40 litres de qualsevol tipus de carburant BP amb tecnologia ACTIVE obtindràs 2€ de descompte a la factura Naturgy fins a un màxim de 6€/mes.

  (3): El client podrà obtenir el xec de descompte mitjançant la seva Àrea Clients i s’haurà de presentar a les estacions de servei de BP i recarregar com a mínim 40L de carburants BP amb tecnologia ACTIVE. El descompte obtingut a la primera recàrrega s’aplicarà directament en el tiquet de compra de BP. Els descomptes obtinguts per recàrregues s’aplicaran a la factura d’energia de Naturgy.

 • Com s’aplica el descompte?

  Per activar la teva targeta Mi BP, Visa Mi BP o targeta virtual Mi BP en la promoció, serà imprescindible presentar el codi QR de descompte de 2€ disponible a la teva Àrea Client juntament amb la teva targeta en una estació de servei BP i repostar almenys 40 litres de carburants BP.

  A partir d’aquest moment, sempre que presentis la targeta Mi BP, Visa Mi BP o targeta virtual Mi BP activa a la promoció per cada 40 litres que recarreguis en carburants BP, rebràs un avís a la teva Àrea Client de Naturgy en un màxim de 3 dies laborables en cas d’haver fet l’esmentada recàrrega, en el que et confirmem que BP ha enviat la informació de la teva recàrrega i el valor dels descomptes que has aconseguit que aplicaran a la teva pròxima factura.

  Si has obtingut un xec de descompte en carburant gràcies a la contractació d’energia, a la primera recàrrega s’aplicarà un descompte en carburant de 40€ (IVA inclòs) essent requerit una recàrrega de com a mínim 40 litres de carburants BP, la resta de l’import del xec se’t carregarà com a Estalvi Naturgy Mi BP a la teva targeta Mi BP.

  Addicionalment, si fas recàrregues en carburants BP Ultimate amb tecnologia ACTIVE (Gasolina 98 Ultimate i Dièsel Ultimate) acumularàs fins a un màxim de 10€ al mes en Estalvi Naturgy Mi BP a la teva targeta Mi BP.

 • Com m’informo dels descomptes?

  Per contractar amb Naturgy:

  Segons contractació realitzada 1 Per repostar >100 litres al mes de carburants Ultimate en bp2
  Un xec descompto en carburant bp (IVA inclòs) Un descompte en carburant bp (IVA inclòs)
  llum 50 €


  10 €/mes
  llum + gas 65 €
  llum + serveis 75 €
  llum + gas + serveis 90 €
  (1): Descompte aplicable segons productes contractats (imprescindible llum) i activats en els sistemes de Naturgy. El client podrà obtenir el xec de descompte, transcorregut un termini de 15 a 30 dies des de la data de la contractació, a través de la seva Àrea Clients i s'haurà de presentar en estacions de servei de bp. S'aplicarà un descompte directe en carburant de 40€ (IVA inclòs) en el primer proveïment de carburant d'almenys 40 litres de carburants bp. La resta del valor del xec es carregarà en Estalvi Naturgy en la targeta de La meva BP per a futurs proveïments de carburant. El client podrà obtenir tants xecs com nous contractes de llum realitzi en diferents domicilis. 
  (2): Vàlid, durant 12 mesos, per a proveïment de carburant en carburants bp Ultimate amb tecnologia ACTIVI. L'import acumulat es carregarà en Estalvi Naturgy en la targeta de La meva BP per a utilitzar en futurs proveïments de carburant.
   
  Por ser cliente Naturgy y repostar 40 litros de cualquier carburante bp con tecnología ACTIVE obtendrás un cheque inicial con valor de 2€ a descontar en el primer repostaje en la estación de servicio bp(3) y por repostar 40 litros de cualquier tipo de carburante bp con tecnología ACTIVE obtendrás 2€ de descuento en factura Naturgy hasta un máximo de 6€/mes.

  (3): El client podrà obtenir el xec de descompte a través de la seva Àrea Clients i s'haurà de presentar en estacions de servei de bp i repostar almenys 40L de carburants bp amb tecnologia ACTIVI. El descompte obtingut en el primer proveïment de carburant s'aplicarà directament en el tiquet de compra de bp. Els descomptes obtinguts per proveïments de carburant s'aplicaran en factura d'energia de Naturgy.

 • El descompte de la factura varia en funció de l’import del proveïment?

  S'aplicarà el descompte de 2€ en cada recàrrega per cada 40 litres de carburants BP fins a un màxim de 6€ acumulats al mes. L'acumulació de descomptes per recàrregues en BP es comptabilitzarà de manera mensual, i el descompte s'aplicarà sobre la teva pròxima factura d'energia i serveis.

 • Com puc bescanviar l’Estalvi Mi BP acumulat?

  L’Estalvi Mi BP acumulat el podràs bescanviar sempre i quan la teva targeta Mi BP, Visa Mi BP o targeta virtual Mi BP estigui registrada.

  L’Estalvi Mi BP aconseguit per la contractació de productes Naturgy estarà disponible per a la seva utilització a partir de la recàrrega següent en la que es va acumular i durant un període de 6 mesos, passat aquest termini l’Estalvi Mi BP acumulat expirarà i quedarà inutilitzat per al seu bescanvi.

  Els titulars de la Targeta Mi BP, Visa Mi BP o targeta virtual Mi BP (a excepció dels posseïdors de la Targeta BP Donde Estés, BP Plus Routex o targeta de bonificació BP Bonus) podran bescanviar la quantitat que vulguin d’Estalvi Mi BP sempre que recarreguin carburants BP Ultimate amb tecnologia ACTIVE. En cas de recarregar qualsevol altre carburant BP amb tecnologia ACTIVE, l’import d’Estalvi Mi BP bescanviat no pot superar el 20% del valor total de la recàrrega.

  Podràs trobar-ne més informació a https://mibp.es/es/terminosycondiciones/terminosycondiciones

 • No veig el descompte en la factura acumulat a l’Àrea Client de la meva recàrrega?

  Pot tenir la causa en el fet que el descompte no hagi estat comunicat encara si es tracta d’un dia no laborable o festiu. Si és un dia laborable, també pes pot deure al fet que la targeta Mi BP que has utilitzat no sigui una targeta activa en l’acord i que per tant no s’hagin comptabilitzat aquests litres per accedir al descompte o que l’estat de la teva targeta no sigui correcte.

  En aquest cas, contacta amb el servei d’Atenció al Client de Mi BP a través del telèfon 911 799 166.

 • No es reconeix el codi de descompte inicial a l’estació de servei?

  Pot tenir la causa en el fet que el codi de descompte ja hagi estat utilitzat amb una altra targeta Mi BP.

  En aquest cas, contacta amb el servei d’Atenció al Client de Mi BP a través del telèfon 911 799 166.

 • No s’ha aplicat el descompte a la factura?

  Revisa si has activat el teu codi QR de descompte de 2 €. És el primer codi que hauries de presentar en la gasolinera un cop feta l'adhesió a la campanya. Si no ho has fet ho tindràs disponible a la teva Àrea Clients.

  Si està activat, és possible que la teva factura s'hagi emés abans que BP hagi comunicat la recàrrega a Naturgy, en aquest cas no et preocupes que a la pròxima factura s'hi aplicarà.

 • Quins avantatges addicionals tinc per ser Mi BP?

  Amb el programa Mi BP acumules 1 punt per cada litre de carburant recarregat que podràs utilitzar per regals a les millors marques del mercat i descomptes en empreses col·laboradores líders en els seus sectors i acumularàs fins a 8 cts/L en les teves recàrregues de 40 L o més a Estalvi Mi BP. Una cop actiu en l'acord, per l'ús de la teva targeta Mi BP, Visa Mi BP o targeta virtual Mi BP tindràs tots aquests avantatges! Més informació a mibp.es

 • Si encara em queden dubtes, què he de fer?

  Si tens qualsevol dubte pots contactar amb Naturgy a través dels nostres canals d’atenció.

Sol·licita la targeta Naturgy i aconsegueix
descomptes en la factura d’energia 
Completament gratuïta!
Si pagues amb aquesta targeta acumules Euros Naturgy , que podràs bescanviar en descomptes en la factura Naturgy. 
Bonificació de benvinguda!
Un 10 % de bonificació en gasolineres, restaurants, establiments d’alimentació i estacions de servei Naturgy per proveir-se de gas natural comprimit (GNC), durant els 3 primers mesos.
Pòlissa gratuïta de 600.000 € en accidents de viatges pagats amb la targeta.
Pagament ajornat, decideix com i quant. Tria pagar a final de mes, finançar una compra o ajornar el pagament.
 

tarjeta_naturgy

rgpdactive desactivado

IDSFACTURA - 1477689799017,1477689799461,1477700932994,1477701235553,1477701236317,1477703987389,1477708270848,1477708268853

IDSPAGE - 1477701975953

argssite - GNF