Emissor termoelèctric

Mantingues calenta
casa teva.


Genera calor amb un emissor termoelèctric.


Els emissors tèrmics són un tipus de calefacció fixa que funciona connectant-se a la xarxa elèctrica. Són els equips elèctrics que menys consumeixen gràcies a la seva inèrcia tèrmica (mantenen més la calor) i al fet que necessiten un 30% menys de potència.

Si busques una calefacció de fàcil instal·lació, aquesta pot ser la teva alternativa.

__

"És una calefacció neta que no fa servir gasos ni emet fums."
 


Per què és bo escollir un emissor termoelèctric i com genera calor?


Els emissors termoelèctrics porten incorporat un termòstat amb què se’n pot controlar el consum. El seu ús és molt senzill, només has de regular la temperatura a la qual vols escalfar l'estança.


Com funciona?

Emet calor a través d'un fluid tèrmic que n’optimitza la transmissió i l’eficiència. La potència d'aquests equips va en funció del nombre d'elements de què disposi. Com més elements, més potència.


Quin equip comprar?

Si el que busques és eficiència energètica, és millor instal·lar una bomba de calor que ofereix refrigeració i calefacció, tot en un.

Els emissors termoelèctrics són sistemes menys eficients a causa del seu consum d'electricitat. A l'hora de la seva instal·lació tingues en compte la potència que necessites a cada estança en funció dels metres quadrats que has de calefactar. Per a un correcte dimensionament, consulta amb un professional.

Són equips fixos, per la qual cosa si en desitges un de mòbil t'hauràs de decantar per altres alternatives.


__

"Apaga l'emissor mitja hora abans de marxar de casa. La calor residual és prolongada."


__

"Produeixen més quantitat de calor que un radiador
elèctric d'oli amb la mateixa potència."Per tenir en compte.


Hi ha diversos factors significatius que cal tenir en compte, com poden ser:

 Un ús i un manteniment fàcils.

 Una instal·lació ràpida i senzilla.

Aquest lloc utilitza galetes pròpies i de tercers per personalitzar la teva navegació i analitzar la teva activitat al web amb objectius estadístics i per mostrar publicitat. Si hi continues navegant, considerem que n’acceptes l’ús.