Solar tèrmica

Tria energies renovables.


Coneix el sistema de funcionament dels panells solars.


També coneguda com a energia termosolar, aprofita l'energia del Sol per a la producció de calor. Es pot aplicar a la producció d'aigua calenta, calefacció o energia mecànica i a partir d'ella es crea energia elèctrica.

__

L'energia solar tèrmica transforma l'energia del sol en energia tèrmica.


 


Com funciona?
Els panells solars, o col·lectors, absorbeixen i transformen l'energia del Sol en calor. Cobreixen gran part o totes les necessitats d'aigua calenta a l'estiu (del 90 al 100%) i una part a l'hivern (del 60 al 70% de les necessitats).
 

Quin equip comprar?

Et recomanem que utilitzis un sistema d'emmagatzematge doble, en què el circuit i el lloc on s'emmagatzema l'aigua escalfada per a l'ús és diferent del que circula pels col·lectors (plafons).

En zones de baixes temperatures el circuit dels col·lectors exterior necessita refrigerant.Per tenir en compte:


És altament recomanable per a la producció d'aigua calenta sanitària, per a l'escalfament de piscines, calefacció i refrigeració, ja que, en tractar-se d'una energia renovable, no contamina. Es tracta d'una tecnologia neta. A més, és un mètode altament recomanable a Espanya per la seva alta incidència d'energia solar per m2, de manera que és possible reduir els costos d'electricitat.

Per a la seva instal·lació és necessari un espai amb bona orientació, una superfície àmplia i una correcta recepció del Sol.

 

"És ideal per a habitatges unifamiliars o per a edificis de nova construcció."

Aquest lloc utilitza galetes pròpies i de tercers per personalitzar la teva navegació i analitzar la teva activitat al web amb objectius estadístics i per mostrar publicitat. Si hi continues navegant, considerem que n’acceptes l’ús.