Termos elèctrics

Quin equip necessites?


Descobreix com funcionen i quins són els seus avantatges.Els termos elèctrics són menys eficients des del punt de vista energètic i econòmic en comparació amb les calderes.


 
  

“El termo elèctric és un tanc que s’encarrega d’escalfar l’aigua.”

 
 


Tenen un alt consum energètic i, per tant, un cost més alt de l’aïllament per al seu correcte funcionament.
  
TIPS i consells
per ser eficients i estalviar en la factura

agua caliente
Ajusta la temperatura de l'aigua calenta entre els 30ªC i els 35ºC.
Instal·la perlizadores en les aixetes, aquests injectaran aire en la sortida de l'aigua fent que la sensació de cabal sigui la mateixa, el consum d'aigua es reduirà fins a un 60% i el de l'energia per escalfar-la!
  Com funcionen?

Aquests dispositius escalfen l’aigua mitjançant resistències elèctriques. Aquesta s’acumula en l’aparell, que es posa en marxa només quan la temperatura de l’aigua disminueix, sia pel pas del temps o pel seu ús continuat, de manera que hi entra aigua freda.

 
Quin equip comprar?

Tria sempre termos que disposin d’un bon aïllament. Si és possible, intenta utilitzar-lo amb programador horari.Per tenir en compte.


Els termos elèctrics no requereixen inspeccions anuals com els sistemes de gas, i la temperatura de l’aigua és constant. Funciona per a qualsevol cabal d’aigua per petit que sigui. Com que no necessita ventilació, un escalfador elèctric es pot instal·lar a qualsevol lloc de la casa.


 

 

“Els termos elèctrics són ideals per a segones residències o cases amb pocs membres.”

Aquest lloc utilitza galetes pròpies i de tercers per personalitzar la teva navegació i analitzar la teva activitat al web amb objectius estadístics i per mostrar publicitat. Si hi continues navegant, considerem que n’acceptes l’ús.