Façanes

Millora l'aïllament de casa teva.

 


 

Evita qualsevol imprevist amb un bon aïllament de façanes.

  • Un aïllament eficient de la façana farà de casa teva un espai confortable.

  • Evita filtracions de fred o pèrdues de calor i minimitza les despeses de consum energètic.

  • Hi ha dos tipus d'aïllament per a façanes: exterior i interior

__

"Un aïllament correcte de la façana és essencial per a la climatització de casa teva."

 

__


"Hi ha un material adequat per a cada tipus d'aïllament."
Aïllament exterior de façanes:

 

 Poliestirè expandit (EPS): també conegut com a Porexpan, es tracta d'un material plàstic expandit que es col·loca per omplir buits a la façana. Redueix l'efecte dels ponts tèrmics, el risc de condensació i les pèrdues de calor.


 Poliestirè extrudit (XPS): l’XPS és una escuma rígida resultant de l'extrusió del poliestirè. Destaca per la seva mínima necessitat d'interferència per als propietaris de l'edifici i perquè no redueix la superfície útil de l'habitatge. Corregeix tots els ponts tèrmics i evita els fenòmens de condensació.

 Poliuretà: el poliuretà és una escuma rígida aconsellable per a murs d'una fulla o amb cambra d'aire no accessible. Es tracta d’una de les tècniques més utilitzades en casos de façana ventilada. També es fa servir per emplenar les cambres d'aire en murs de doble fulla amb cambra d'aire accessible (des de l'interior o des de l'exterior).

Aïllament interior de façanes:

 

 Llana mineral: és ideal per al sanejament de murs, ja que corregeix defectes en el seu suport i ofereix un aïllament tèrmic perfecte. La llana mineral és d’instal·lació ràpida i senzilla, no requereix temps d'espera per a l'assecatge i evita així el desallotjament dels veïns. Es pot destacar que redueix uns 6 cm l'espai interior.

 Poliestirè expandit (EPS): posseeix un acabat de placa de guix laminat. Màximes prestacions amb el mínim gruix d'aïllament.

 Poliestirè extrudit (XPS): s'utilitza en la rehabilitació de façanes o mitgeres amb guix laminat. El seu avantatge principal és que, en executar-se des de l'interior, no necessita un permís de la comunitat de veïns per a la seva col·locació, tot i que sí que necessita que es desallotgin els usuaris de l'habitatge. La superfície útil de l'habitatge no queda reduïda.
D'altra banda, les planxes no han de quedar exposades en la seva aplicació final, ja que són molt delicades per la correcció dels ponts tèrmics. 

__


“Un correcte aïllament de les façanes és essencial per a la climatització de casa teva.”
Torna a
Aïllament

Aquest lloc utilitza galetes pròpies i de tercers per personalitzar la teva navegació i analitzar la teva activitat al web amb objectius estadístics i per mostrar publicitat. Si hi continues navegant, considerem que n’acceptes l’ús.