Com pagar online

A continuació trobaràs tota la informació per fer aquesta gestió online

Preguntes freqüents

El servei de Pagament online de Naturgy et permet fer pagaments amb targeta a través d'internet

 • Què és el servei de Pagament online?

  El servei de Pagament online de Naturgy et permet fer pagaments amb targeta a través d'internet. En el moment en què la transacció s'autoritza, es fa el càrrec a la targeta i l'abonament al compte de l'entitat que ha emès la factura. Si es detecta algun problema en el procés (falta de saldo, bloqueig de la targeta, etc.) es denega l'operació. El Pagament online es fa a través del servei de banca online de ”la Caixa”, sense necessitat de ser client d'aquesta entitat bancària

  Accedir al pagament online

 • Quins avantatges té el servei?

  El principal avantatge del servei de Pagament online és la seguretat i la comoditat d'aquest servei online, ja que tens la nostra disponibilitat total, i no importa el teu lloc de residència ni l'hora del dia. D'altra banda, per efectuar el pagament no has de traslladar-te a cap oficina bancària, pots fer la gestió des de casa teva. A més, com que es tracta d'un pagament online, només tu gestiones les teves dades, sense necessitat de terceres persones.

 • Què necessito per fer el Pagament online?

  Pots fer els pagaments informant del CPR o de l'emissora o del codi de barres i emplenant les dades que et demanen. Aquestes dades les trobaràs a la factura o al rebut d'impagament.

  Vegeu la factura a mida completa

  Vegeu el rebut d'impagament  a mida completa

 • Quin tipus de targeta necessito per fer el Pagament online?

  Necessites una de les targetes de pagament admeses per ”la Caixa” (Visa, Mastercard, 4B...) o ser usuari de la Línia Oberta de ”la Caixa”.

 • He de pagar amb una targeta de ”la Caixa”?

  No és necessari que l'entitat emissora de la targeta sigui ”la Caixa”. Per fer el Pagament online només necessites una targeta activa en el moment d'efectuar l'operació.

 • A quina hora he de fer els pagaments online?

  Tens disponibilitat total. Pots accedir al servei de Pagament online les 24 hores del dia i els 365 dies de l'any.

 • Queden desprotegides les meves dades amb el Pagament online?

  Les teves dades estan totalment protegides quan utilitzes el servei de Pagament online, ja que s'utilitza un sistema de TPV virtual. Amb aquest sistema es treballa amb tota seguretat dins de l'operativa de vendes a través d'internet. Les transaccions comercials que es fan amb el TPV virtual garanteixen la seguretat, la confidencialitat i la integritat per al titular de la targeta de pagament.

 • Té algun cost addicional el Pagament online?

  Pagar les teves factures amb el servei de Pagament online no suposa cap càrrec addicional per a tu.

 • Puc consultar els pagaments online que he fet?

  Si ets client de ”la Caixa” trobaràs un mòdul d'administració en què podràs consultar l'estat de les operacions que has efectuat. Si no ets client de ”la Caixa”, podràs consultar els moviments de la manera habitual en la teva entitat bancària.

 • Quina validesa té l'imprès de Pagament online?

  L'imprès del pagament és el comprovant del pagament que has fet i, per tant, té total validesa.